'De Verhulstjes' nu online te zien

Dieter Blarinckx-09 januari 2023 om 16:56

Heb je de start van het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' afgelopen zondag gemist? Geen zorgen, de eerste aflevering kan je immers nu streamen online!

In het vierde seizoen van het immens populaire Play4-programma 'De Verhulstjes' volgen we het wel en wee van Gert, Ellen, Viktor en Marie. De nieuwe avonturen gingen afgelopen zondag van start op de reguliere tv. Maar kon jij niet kijken? Dan hebben wij dé oplossing!

De eerste aflevering staat nu immers ook online op GoPlay. Iedere nieuwe aflevering zal vanaf nu wekelijks op zondagavond laat ook online komen te staan.

Hier kan je alvast de eerste aflevering bekijken.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Ontdek meer