'De Verhulstjes' nu online te zien

Dieter Blarinckx-09 januari 2023 om 16:56

Heb je de start van het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' afgelopen zondag gemist? Geen zorgen, de eerste aflevering kan je immers nu streamen online!

In het vierde seizoen van het immens populaire Play4-programma 'De Verhulstjes' volgen we het wel en wee van Gert, Ellen, Viktor en Marie. De nieuwe avonturen gingen afgelopen zondag van start op de reguliere tv. Maar kon jij niet kijken? Dan hebben wij dé oplossing!

De eerste aflevering staat nu immers ook online op GoPlay. Iedere nieuwe aflevering zal vanaf nu wekelijks op zondagavond laat ook online komen te staan.

Hier kan je alvast de eerste aflevering bekijken.

Derde seizoen 'Outer Banks' heeft een trailer

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:07

De Pogues zijn terug. Na een teaser deelt Netflix nu ook een trailer van het derde seizoen van ‘Outer Banks’. En dat werd ook wel tijd, want de nieuwe afleveringen verschijnen over een kleine drie weken al op het wereldwijde web.

In het derde seizoen gaan John B, Sarah, Kie en JJ opnieuw op avontuur. Terwijl hun familieleden zich ernstig zorgen maken omdat ze denken dat hun kinderen vermist zijn, genieten de Pogues van hun vrijheid op de Caraïben. Althans, voor zolang dat kan. Terwijl ze blijven zoeken naar de kostbare schat, worden ze achtervolgd door wilde honden en ander kwaad. Er wordt gevochten en Big John Rutledge, de vader van John B, is plots herrezen uit de dood.

Acteurs Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, Jonathan Daviss en Rudy Pankow keren allemaal terug voor het vervolg. Verder zijn ook Austin North, Drew Starkey, Deion Smith en Charles Esten weer te zien als Topper, Rafe, Kelce en Ward. Acteur Andy McQueen is nieuw in het verhaal; hij kruipt in de huid van de crimineel Carlos Singh.

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Ontdek meer