Hailey Bieber kampt met angsten na beroerte

Karen Luiken-09 januari 2023 om 06:58

Hailey Bieber heeft vervelende klachten overgehouden nadat ze vorig jaar een kleine beroerte kreeg. In een gesprek met Vogue vertelt ze dat ze worstelt met een posttraumatische stresstoornis (PTSS).

In maart vorig jaar belandde Hailey in het ziekenhuis nadat ze tijdens een ontbijt met haar man Justin een raar gevoel in haar lichaam kreeg. Ze kon niet praten en de rechterkant van haar gezicht begon te hangen. In het ziekenhuis kwam ze er niet veel later achter dat een bloedstolsel in haar hersenen daar de oorzaak van was.

“Ik worstel sindsdien met angsten”, zegt Hailey. “Ik heb een beetje PTSS en ben bang dat het nog een keer zal gebeuren. Het was zo angstaanjagend, zo schokkend, zo verwarrend.”

Het model vindt het nog steeds moeilijk om over het incident te praten. “Het brengt gevoelens terug die ik tijdens die ervaring voelde”, vervolgt ze. “Als ik erop terugkijk, besef ik dat het veel erger had kunnen aflopen. Er hadden zoveel erge dingen kunnen gebeuren.”

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer