Hailey Bieber kampt met angsten na beroerte

Karen Luiken-09 januari 2023 om 06:58

Hailey Bieber heeft vervelende klachten overgehouden nadat ze vorig jaar een kleine beroerte kreeg. In een gesprek met Vogue vertelt ze dat ze worstelt met een posttraumatische stresstoornis (PTSS).

In maart vorig jaar belandde Hailey in het ziekenhuis nadat ze tijdens een ontbijt met haar man Justin een raar gevoel in haar lichaam kreeg. Ze kon niet praten en de rechterkant van haar gezicht begon te hangen. In het ziekenhuis kwam ze er niet veel later achter dat een bloedstolsel in haar hersenen daar de oorzaak van was.

“Ik worstel sindsdien met angsten”, zegt Hailey. “Ik heb een beetje PTSS en ben bang dat het nog een keer zal gebeuren. Het was zo angstaanjagend, zo schokkend, zo verwarrend.”

Het model vindt het nog steeds moeilijk om over het incident te praten. “Het brengt gevoelens terug die ik tijdens die ervaring voelde”, vervolgt ze. “Als ik erop terugkijk, besef ik dat het veel erger had kunnen aflopen. Er hadden zoveel erge dingen kunnen gebeuren.”

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer