Hailey Bieber kampt met angsten na beroerte

Karen Luiken-09 januari 2023 om 06:58

Hailey Bieber heeft vervelende klachten overgehouden nadat ze vorig jaar een kleine beroerte kreeg. In een gesprek met Vogue vertelt ze dat ze worstelt met een posttraumatische stresstoornis (PTSS).

In maart vorig jaar belandde Hailey in het ziekenhuis nadat ze tijdens een ontbijt met haar man Justin een raar gevoel in haar lichaam kreeg. Ze kon niet praten en de rechterkant van haar gezicht begon te hangen. In het ziekenhuis kwam ze er niet veel later achter dat een bloedstolsel in haar hersenen daar de oorzaak van was.

“Ik worstel sindsdien met angsten”, zegt Hailey. “Ik heb een beetje PTSS en ben bang dat het nog een keer zal gebeuren. Het was zo angstaanjagend, zo schokkend, zo verwarrend.”

Het model vindt het nog steeds moeilijk om over het incident te praten. “Het brengt gevoelens terug die ik tijdens die ervaring voelde”, vervolgt ze. “Als ik erop terugkijk, besef ik dat het veel erger had kunnen aflopen. Er hadden zoveel erge dingen kunnen gebeuren.”

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer