André Hazes maakt comeback na burn-out

Karen Luiken-09 januari 2023 om 06:56

André Hazes keert binnenkort eindelijk terug naar het podium. De zanger, die lange tijd uit de running was vanwege een burn-out, is in maart van de partij bij de concertreeks Holland Zingt Hazes.

Het laatste optreden dat André gaf, was in september 2021. Daarna is hij even van de radar verdwenen omdat hij zich op zijn mentale gezondheid moest richten. Wanneer hij terug zou keren, wist niemand. Tot nu.

Een woordvoerder van Holland Zingt Hazes bevestigt dat André in maart weer op zal treden. “Hij doet zeker mee”, zo klinkt het. Wie de zanger wil zien, zal tussen 10 en 18 maart naar de Ziggo Dome moeten komen. Daar vindt het evenement plaats.

Camila Cabello dankt fans voor steun in moeilijke tijd

Karen Luiken-10 juli 2024 om 08:05

Camila Cabello heeft het niet altijd gemakkelijk gehad. De zangeres kampt met een angststoornis en dwangmatige gedachten en maakt daardoor zware periodes door. In een bericht op Instagram schrijft ze dankbaar te zijn voor de steun die ze in deze tijden van haar fans krijgt.

“Ik doe dit al sinds ik 15 jaar oud was”, zo begint Camila haar bericht. “Het is heel makkelijk om je verstand te verliezen en dat is me een paar keer overkomen. Mijn fans waren er altijd voor me, hielden van me, steunden me en zorgden voor me. Bedankt dat jullie bij me zijn gebleven. Ik heb heel veel geluk dat onze connectie zo diep is.”

Camila schrijft dat de relatie met haar fans voelt als liefde. “Ik ben elke dag dankbaar voor de meest loyale, liefhebbende mensen die ik ooit heb ontmoet en nog niet heb ontmoet. Ik heb velen van jullie zien opbloeien. Onze verhalen zijn voor altijd met elkaar verweven.”

Ellen Pompeo keert terug in nieuw seizoen 'Grey's Anatomy'

Karen Luiken-10 juli 2024 om 07:40

Ellen Pompeo kan Meredith Grey nog niet helemaal loslaten. Hoewel de actrice na het 19de seizoen van ‘Grey’s Anatomy’ afscheid nam van haar personage, keert ze – net zoals in het 20ste seizoen – ook weer terug in het 21ste seizoen. Dat meldt Variety.

Het 21ste seizoen krijgt in het totaal 18 afleveringen, waarvan Ellen Pompeo er in zeker 7 te zien zal zijn. Dat is meer dan fans waarschijnlijk verwachtten. Haar aanwezigheid in toekomstige afleveringen was namelijk nog onzeker. In het 20ste seizoen maakte ze in 10 afleveringen haar opwachting.

‘Grey’s Anatomy’ verscheen in 2005 voor het eerst op de buis en telt inmiddels 20 seizoenen. Het 21ste seizoen heeft nog geen officiële releasedatum.

Ontdek meer