'Kylie Jenner en Travis Scott niet langer samen'

Karen Luiken-09 januari 2023 om 06:28

Kylie Jenner en Travis Scott hebben gaan ieder hun eigen weg. Het koppel heeft volgens een bron van Us Weekly besloten uit elkaar te gaan.

“Kylie en Travis zijn over”, zegt de insider. “Ze zouden samen de vakantie doorbrengen, maar Kylie is naar Aspen gegaan om met haar familie en vrienden te zijn.”

Het is niet de eerste keer dat Kylie en Travis een punt achter hun relatie zetten. De realityster en artiest, die samen twee kinderen hebben, kwamen in februari 2020 weer bij elkaar na eerder uit elkaar te zijn gegaan.

“Ze staan bekend om hun knipperlichtrelatie, maar ze blijven altijd vrienden en geweldige co-ouders”, besluit de bron.

'Jane the Virgin'-actrice mama geworden

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:51

Gina Rodriguez is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar echtgenoot Joe LoCicero hebben een baby gekregen, meldt Page Six.

De ‘Jane the Virgin’-ster werd samen met haar kersverse baby gespot tijdens een wandeling in Los Angeles. Ze maakte in juli vorig jaar bekend zwanger te zijn door op social media een positieve zwangerschapstest te delen.

Het is niet bekend wanneer de kleine spruit van Jane en Joe, die elkaar in 2016 ontmoetten tijdens opnames van ‘Jane the Virgin’, precies is geboren. Hetzelfde geldt voor het geslacht en de naam; ook daar zijn nog geen details over gedeeld.

Noah Schnapp start eigen online kiprestaurant

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 17:43

'Stranger Things'-acteur Noah Schnapp is niet enkel bezig met acteren zo blijkt! Nadat hij al het succesvolle merk TBH uit de grond stampte, start hij nu ook zijn eigen kiprestaurant. Dat maakte de acteur onlangs zelf bekend via sociale media.

"Ik ben zo excited om de lancering aan te kondigen van TenderFix, mijn nieuwe bezorgrestaurant voor kip! Het biedt wit kippenvlees of plantaardige kip aan, en heeft sandwiches, en lekkere tenders! De gerechten komen met onze kenmerkende saus!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Noah startte ook het merk TBH, een smeerbare vegan chocoladepasta voor op je boterham. En dat merk is een gigantisch succes in de Verenigde Staten.

Voorlopig is de service nog niet beschikbaar in Europa, dus fingers crossed dat die ook snel naar het Europese vasteland komt!

Check Noah's aankondiging hieronder:

Ontdek meer