'Kylie Jenner en Travis Scott niet langer samen'

Karen Luiken-09 januari 2023 om 06:28

Kylie Jenner en Travis Scott hebben gaan ieder hun eigen weg. Het koppel heeft volgens een bron van Us Weekly besloten uit elkaar te gaan.

“Kylie en Travis zijn over”, zegt de insider. “Ze zouden samen de vakantie doorbrengen, maar Kylie is naar Aspen gegaan om met haar familie en vrienden te zijn.”

Het is niet de eerste keer dat Kylie en Travis een punt achter hun relatie zetten. De realityster en artiest, die samen twee kinderen hebben, kwamen in februari 2020 weer bij elkaar na eerder uit elkaar te zijn gegaan.

“Ze staan bekend om hun knipperlichtrelatie, maar ze blijven altijd vrienden en geweldige co-ouders”, besluit de bron.

Queen's Gambit-ster Anya Taylor-Joy getrouwd

Karen Luiken-03 oktober 2023 om 09:47

Anya Taylor-Joy heeft haar grote liefde eeuwige trouw beloofd. De 27-jarige actrice, bekend van onder meer ‘Queen’s Gambit’, is volgens Daily Mail in Italië in het huwelijksbootje gestapt met haar vriend Malcom McRae.

De ceremonie bood plaats voor 150 gasten en werd gevierd in Venetië. Naast familieleden waren er ook bekende sterren aanwezig, zoals Julia Garner en Cara Delevigne.

Anya Taylor-Joy en Malcom McRae zijn sinds 2021 samen.

Concertfilm over Beyoncé in de maak

Karen Luiken-02 oktober 2023 om 12:25

Na Taylor Swift heeft ook Beyoncé een concertfilm in de maak. Afgelopen weekend tijdens de laatste show van haar Renaissance World Tour toonde ze een trailer van dat aanstaande project.

Beyoncé is volgens bronnen van Variety al jaren bezig met het maken van de concertfilm. Er komen verschillende elementen aan bod: van de opbouw van haar tournee tot het maken van haar album.

Volgens de officiële omschrijving accentueert de film de reis van de ‘Renaissance World Tour’, vanaf de aftrap in Stockholm tot het laatste concert in Kansas City’. “Het gaat over Beyoncé’s intentie, harde werk, betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve geest en doel om haar nalatenschap te creëren en haar vak onder de knie te krijgen”, zo klinkt het.

De film verschijnt op 12 januari in de bioscoop.

Ontdek meer