Dit bedrag staat op de rekening van Justin Bieber

Dieter Blarinckx-08 januari 2023 om 12:20

Justin Bieber is een echte wereldster. Van zijn eerste hit ‘Baby’ tot meer recente kleppers zoals ‘Ghost’ en ‘Yummy’, de Canadese muzikale sensatie scoort het ene succes na het andere. Maar wat zou er net op zijn bankrekening staan? Wij zochten het even uit!

Zijn muzikale carrière begon op dertienjarige leeftijd in 2007 met het immense succes van zijn hit ‘Baby’. En sindsdien is Bieber niet meer weg te denken uit de wereldshowbizz.

Ondertussen heeft hij al zes studioalbums, nog meer EP's en remixen, talloze nummer-1-hits en wereldwijd meer dan 150 miljoen verkochte platen op zijn naam staan. Om dan nog maar te zwijgen over de spektakels van shows over de ganse wereld.

Het Amerikaanse magazine Forbes maakte nu bekend dat Bieber per avond op tour zo’n 1 miljoen dollar zou verdienen. En voor iedere nieuwe tour gaat dit bedrag serieus omhoog.

Celebrity Net Worth berekende het netto inkomen van de Biebs en kwam uit op een 60 tot zelfs 80 miljoen per jaar. Als we alles zouden optellen zouden we kunnen concluderen dat Justin Bieber nu zo'n 285 miljoen dollar waard is!

Niet slecht voor een 28-jarige!

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer