Dit bedrag staat op de rekening van Justin Bieber

Dieter Blarinckx-08 januari 2023 om 12:20

Justin Bieber is een echte wereldster. Van zijn eerste hit ‘Baby’ tot meer recente kleppers zoals ‘Ghost’ en ‘Yummy’, de Canadese muzikale sensatie scoort het ene succes na het andere. Maar wat zou er net op zijn bankrekening staan? Wij zochten het even uit!

Zijn muzikale carrière begon op dertienjarige leeftijd in 2007 met het immense succes van zijn hit ‘Baby’. En sindsdien is Bieber niet meer weg te denken uit de wereldshowbizz.

Ondertussen heeft hij al zes studioalbums, nog meer EP's en remixen, talloze nummer-1-hits en wereldwijd meer dan 150 miljoen verkochte platen op zijn naam staan. Om dan nog maar te zwijgen over de spektakels van shows over de ganse wereld.

Het Amerikaanse magazine Forbes maakte nu bekend dat Bieber per avond op tour zo’n 1 miljoen dollar zou verdienen. En voor iedere nieuwe tour gaat dit bedrag serieus omhoog.

Celebrity Net Worth berekende het netto inkomen van de Biebs en kwam uit op een 60 tot zelfs 80 miljoen per jaar. Als we alles zouden optellen zouden we kunnen concluderen dat Justin Bieber nu zo'n 285 miljoen dollar waard is!

Niet slecht voor een 28-jarige!

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

Ontdek meer