Dit bedrag staat op de rekening van Justin Bieber

Dieter Blarinckx-08 januari 2023 om 12:20

Justin Bieber is een echte wereldster. Van zijn eerste hit ‘Baby’ tot meer recente kleppers zoals ‘Ghost’ en ‘Yummy’, de Canadese muzikale sensatie scoort het ene succes na het andere. Maar wat zou er net op zijn bankrekening staan? Wij zochten het even uit!

Zijn muzikale carrière begon op dertienjarige leeftijd in 2007 met het immense succes van zijn hit ‘Baby’. En sindsdien is Bieber niet meer weg te denken uit de wereldshowbizz.

Ondertussen heeft hij al zes studioalbums, nog meer EP's en remixen, talloze nummer-1-hits en wereldwijd meer dan 150 miljoen verkochte platen op zijn naam staan. Om dan nog maar te zwijgen over de spektakels van shows over de ganse wereld.

Het Amerikaanse magazine Forbes maakte nu bekend dat Bieber per avond op tour zo’n 1 miljoen dollar zou verdienen. En voor iedere nieuwe tour gaat dit bedrag serieus omhoog.

Celebrity Net Worth berekende het netto inkomen van de Biebs en kwam uit op een 60 tot zelfs 80 miljoen per jaar. Als we alles zouden optellen zouden we kunnen concluderen dat Justin Bieber nu zo'n 285 miljoen dollar waard is!

Niet slecht voor een 28-jarige!

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Justin Bieber verkoopt muziekrechten voor 200 miljoen

Karen Luiken-25 januari 2023 om 06:22

Justin Bieber hoefde zich op financieel vlak al geen zorgen te maken, maar hoeft dat na het sluiten van een nieuwe megadeal al helemaal niet meer. De zanger heeft voor iets meer dan 200 miljoen dollar al zijn muziekrechten verkocht.

The Biebs sloeg voor de deal de handen ineen met Hipgnosis. Dat Britse bedrijf heeft nu de muziekrechten van de zanger in handen en mag daarom alle afspraken maken over alle 290 liedjes van Justin.

Het bedrijf bepaalt nu waar en wanneer de muziek gebruikt mag worden. In films en series bijvoorbeeld, maar ook in reclames of voor andere projecten.

Ontdek meer