Dit bedrag staat op de rekening van Justin Bieber

Dieter Blarinckx-08 januari 2023 om 12:20

Justin Bieber is een echte wereldster. Van zijn eerste hit ‘Baby’ tot meer recente kleppers zoals ‘Ghost’ en ‘Yummy’, de Canadese muzikale sensatie scoort het ene succes na het andere. Maar wat zou er net op zijn bankrekening staan? Wij zochten het even uit!

Zijn muzikale carrière begon op dertienjarige leeftijd in 2007 met het immense succes van zijn hit ‘Baby’. En sindsdien is Bieber niet meer weg te denken uit de wereldshowbizz.

Ondertussen heeft hij al zes studioalbums, nog meer EP's en remixen, talloze nummer-1-hits en wereldwijd meer dan 150 miljoen verkochte platen op zijn naam staan. Om dan nog maar te zwijgen over de spektakels van shows over de ganse wereld.

Het Amerikaanse magazine Forbes maakte nu bekend dat Bieber per avond op tour zo’n 1 miljoen dollar zou verdienen. En voor iedere nieuwe tour gaat dit bedrag serieus omhoog.

Celebrity Net Worth berekende het netto inkomen van de Biebs en kwam uit op een 60 tot zelfs 80 miljoen per jaar. Als we alles zouden optellen zouden we kunnen concluderen dat Justin Bieber nu zo'n 285 miljoen dollar waard is!

Niet slecht voor een 28-jarige!

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer