Kijktip: 'Het Verhaal van Vlaanderen' met Tom Waes

Dieter Blarinckx-08 januari 2023 om 12:07- Foto:

VRT

Ben je nog op zoek naar een leuke en vooral interessante kijktip? Dan is deze nieuwe Vlaamse serie met Tom Waes misschien wel jouw ding: 'Het Verhaal van Vlaanderen'.

Tom Waes duikt op onnavolgbare wijze in onze geschiedenis. Beleef historische ontdekkingen, Vlaamse veldslagen of spraakmakende romances vanop de eerste rij in de gloednieuwe Vlaamse reeks 'Het Verhaal van Vlaanderen'.

Het verhaal van Vlaanderen toont de geschiedenis van onze regio zoals we die nog nooit zagen. Presentator Tom Waes gaat op zoek naar hoe mensen hier al tienduizenden jaren leven. Daarvoor gaat hij niet alleen te rade bij historici en archeologen om inzicht te krijgen in ons verleden, hij gaat ook zelf kijken hoe het er in verschillende periodes aan toeging. Hij wandelt als verteller doorheen historische ensceneringen en komt zo oog in oog te staan met een neanderthaler, de Vikings en Maria Van Bourgondië.

De eerste aflevering kan je nu alvast streamen via VRT Max. Iedere week zal er een nieuwe aflevering worden gedropt.

Stream de eerste aflevering nu via VRT Max!

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer