Kijktip: 'Het Verhaal van Vlaanderen' met Tom Waes

Dieter Blarinckx-08 januari 2023 om 12:07- Foto:

VRT

Ben je nog op zoek naar een leuke en vooral interessante kijktip? Dan is deze nieuwe Vlaamse serie met Tom Waes misschien wel jouw ding: 'Het Verhaal van Vlaanderen'.

Tom Waes duikt op onnavolgbare wijze in onze geschiedenis. Beleef historische ontdekkingen, Vlaamse veldslagen of spraakmakende romances vanop de eerste rij in de gloednieuwe Vlaamse reeks 'Het Verhaal van Vlaanderen'.

Het verhaal van Vlaanderen toont de geschiedenis van onze regio zoals we die nog nooit zagen. Presentator Tom Waes gaat op zoek naar hoe mensen hier al tienduizenden jaren leven. Daarvoor gaat hij niet alleen te rade bij historici en archeologen om inzicht te krijgen in ons verleden, hij gaat ook zelf kijken hoe het er in verschillende periodes aan toeging. Hij wandelt als verteller doorheen historische ensceneringen en komt zo oog in oog te staan met een neanderthaler, de Vikings en Maria Van Bourgondië.

De eerste aflevering kan je nu alvast streamen via VRT Max. Iedere week zal er een nieuwe aflevering worden gedropt.

Stream de eerste aflevering nu via VRT Max!

De trailer voor 'Emily in Paris' seizoen 4 est arrivé!

Chelsy Vanlerberghe-22 juli 2024 om 13:06

C'est arrivé! Netflix heeft net de langverwachte trailer van het 4de seizoen van 'Emily in Paris' gedropt. Het belooft weer een seizoen boordevol romantiek, drama en uiteraard 'haute couture' te worden.

Na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriel’s mislukte bruiloft is Emily van slag. Ze bevindt zich in een emotionele rollercoaster, want ze voelt iets voor twee mannen: Gabriel, die nu vader wordt, en Alfie, wiens ergste nachtmerries werkelijkheid lijken te worden.

Op werkgebied moet Sylvia een lastig dilemma onder ogen zien in het belang van haar huwelijk, terwijl het team van Agence Grateau worstelt met personeelsproblemen. Ondertussen bereiden Mindy en haar band zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar hun geld raakt snel op.

En de chemie tussen Emily en Gabriel? Die bereikt nieuwe hoogtes wanneer ze samen aan een Michelinsterproject werken. Maar natuurlijk dreigen geheimen weer roet in het eten te gooien..

Dus, duid het alvast aan in je agenda: deel 1 gaat op 15 augustus in première, gevolgd door deel 2 op 12 september.

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Ontdek meer