Babynieuws: Jessie J verwacht eerste kindje

Dieter Blarinckx-07 januari 2023 om 22:44- Foto:

Instagram - Jessie J

Leuk babynieuws voor Jessie J, want de Britse zangeres is in verwachting van haar eerste kindje! Dat maakte ze zelf bekend via sociale media.

Jessie J start het nieuwe jaar met vreugdevol nieuws want ze is terug zwanger. En dat is héél leuk nieuws aangezien ze haar vorig kindje kwijtraakte in een vreselijke miskraam. Op sociale media deelde ze nu een leuke video:

“Ik ben blij en tegelijkertijd doodsbang om dit eindelijk te delen”, schrijft de zangeres bij een video van een positieve zwangerschapstest.

In 2021 raakte Jessie J voor de eerste keer zwanger, maar kreeg meteen verschrikkelijk en hartverscheurend nieuws: ze kreeg namelijk een miskraam en raakte het kindje kwijt.

Nu lijkt alles prima te verlopen, dus veel succes en liefde Jessie J!

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer