Gert Verhulst is terug met 'De Tafel van Vier'

Dieter Blarinckx-07 januari 2023 om 16:22

Zondag start het langverwachte nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes', maar fans van Gert mogen nog meer van hem verwachten. Vanaf maandag start immers ook het nieuwe seizoen van 'De Tafel van Vier'.

Via de sociale media van Play4 werd het nieuwe seizoen dit weekend aangekondigd. Vanaf maandag zal de talkshow 'De Tafel van Vier' dus terug te zien zijn op Play4:

"Gert zijn vragenvuur aan 'De Tafel van Vier' is terug vanaf volgende week om 20.00 op Play4 en GoPlay!", klinkt het.

Host Gert Verhulst ontvangt dagelijks vier interessante gasten en stelt de vragen waar jij mee zit in 'De Tafel van Vier'. Vanaf maandag om 20u dus bij Play4!

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer