Gert Verhulst is terug met 'De Tafel van Vier'

Dieter Blarinckx-07 januari 2023 om 16:22

Zondag start het langverwachte nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes', maar fans van Gert mogen nog meer van hem verwachten. Vanaf maandag start immers ook het nieuwe seizoen van 'De Tafel van Vier'.

Via de sociale media van Play4 werd het nieuwe seizoen dit weekend aangekondigd. Vanaf maandag zal de talkshow 'De Tafel van Vier' dus terug te zien zijn op Play4:

"Gert zijn vragenvuur aan 'De Tafel van Vier' is terug vanaf volgende week om 20.00 op Play4 en GoPlay!", klinkt het.

Host Gert Verhulst ontvangt dagelijks vier interessante gasten en stelt de vragen waar jij mee zit in 'De Tafel van Vier'. Vanaf maandag om 20u dus bij Play4!

Producent van 'Avatar' en 'Titanic' overleden

Karen Luiken-07 juli 2024 om 11:36

Hollywood is een grote ster verloren. Jon Landau, de producer van onder meer ‘Avatar’ en ‘Titanic’, is op 63-jarige leeftijd overleden. Dat meldt BBC.

Jon blies naar verluidt vrijdag zijn laatste adem uit na meer dan een jaar tegen kanker te hebben gestreden. Zijn zus Tina heeft zijn overlijden bevestigd via social media. “Mijn hart is gebroken, maar ook vol van trots en dankbaarheid voor de liefde en geschenken die hij me gaf”, zo klinkt het.

De producer werkte mee aan de films ‘Titanic’, ‘Avatar’, ‘Avatar: The Way of Water’, ‘Honey, I Shrunk the Kids’ en ‘Dick Tracy’.

'Riverdale'-ster zwanger van tweede kindje

Karen Luiken-07 juli 2024 om 08:00

Vanessa Morgan is zwanger. De ‘Riverdale’-actrice maakt via Instagram bekend dat ze een kindje verwacht met haar vriend James Karnik.

“Ik ben zo verliefd op deze man”, schrijft Vanessa, die haar zwangerschap lang geheim heeft weten te houden, bij een reeks foto’s van zichzelf en James. “Onze familie wordt deze maand uitgebreid met een vierde lid. Verrassing!”

Voor Vanessa en James samen is het hun eerste kindje, maar Vanessa heeft wel al een ander kind uit een eerdere relatie. Drie jaar geleden beviel ze van haar zoontje River, dat ze samen met haar ex-man Michael Kopech kreeg.

Ontdek meer