VTM zendt exclusief interview met prins Harry uit

Karen Luiken-07 januari 2023 om 08:04

Het veelbesproken interview met prins Harry wordt aanstaande maandag uitgezonden door VTM. Dat is slechts één dag na de wereldpremière in Groot-Brittannië.

In het anderhalf uur durende interview gaat Harry in gesprek met journalist Tom Bradby, die hij al twintig jaar goed kent. De twee hebben het openlijk over Harry's persoonlijke verhaal. Er wordt gepraat over zijn leven binnen en buiten de Britse koninklijke familie, over de dood van zijn moeder en over de toekomst. In zijn kijk op de gebeurtenissen komen heel wat nooit eerder gehoorde elementen bovendrijven.

‘Harry: Het Interview’, maandag 9 januari om 21u40 bij VTM.

Dit zijn de eerste beelden van nieuw seizoen EOTB

Karen Luiken-29 februari 2024 om 07:44

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert terug met een nieuw seizoen vol liefde, drama en lust. Op 7 april wordt de eerste aflevering uitgezonden. En dít is wat je daarvan mag verwachten. Er is een teaser gedeeld!

Als we MTV mogen geloven, wordt het ‘een onstuimig seizoen waar drama en emoties tot ongekende hoogtes stijgen bij elke nieuwe ex die het strand betreedt’. Het gaat dit keer om een all stars-seizoen, wat betekent dat er voornamelijk oud-deelnemers mee zullen doen. Het programma trapt af met oud-gedienden Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour.

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Ronahi emotioneel in 'Big Brother' na bericht van thuisfront

Karen Luiken-28 februari 2024 om 17:37

De ‘Big Brother’-bewoners hebben wekenlang alleen elkaar. Ze zijn compleet afgesloten van de buitenwereld en ontvangen slechts af en toe – héél af en toe – een bericht van het thuisfront. Dat laatste is ook nu het geval. Als Ronahi een foto van haar familie en vrienden in haar handen krijgt, barst ze in tranen uit. "Ik en mijn man waren nooit langer dan een week apart, dus het doet veel om hem weer te zien”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Ontdek meer