VTM zendt exclusief interview met prins Harry uit

Karen Luiken-07 januari 2023 om 08:04

Het veelbesproken interview met prins Harry wordt aanstaande maandag uitgezonden door VTM. Dat is slechts één dag na de wereldpremière in Groot-Brittannië.

In het anderhalf uur durende interview gaat Harry in gesprek met journalist Tom Bradby, die hij al twintig jaar goed kent. De twee hebben het openlijk over Harry's persoonlijke verhaal. Er wordt gepraat over zijn leven binnen en buiten de Britse koninklijke familie, over de dood van zijn moeder en over de toekomst. In zijn kijk op de gebeurtenissen komen heel wat nooit eerder gehoorde elementen bovendrijven.

‘Harry: Het Interview’, maandag 9 januari om 21u40 bij VTM.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer