Brendan Fraser wil nieuwe 'The Mummy'-film

Dieter Blarinckx-06 januari 2023 om 14:38

De Amerikaanse acteur Brendan Fraser heeft in een recent intreview onthuld dat hij een nieuwe film in de populaire 'The Mummy'-franchise wel ziet zitten. Dat werd gezegd in een interview met het Amerikaanse magazine Deadline.

Zo'n 20 jaar geleden kwam de eerste 'The Mummy'-film uit en die was meteen een instant hit. Er volgde al snel een tweede deel. Ook kwam er reeds een derde film uit in 2008, maar dat was geen succes.

Deadline vroeg Fraser of hij een nieuwe film zou willen, waarop hij antwoordde: “Ik zou er niet tegen zijn. Ik ken geen enkele acteur die geen werk zou willen. Ik ben nog nooit in mijn leven zo beroemd én zo slecht betaald geweest. Dus kom maar op met die film!”

In de drie 'The Mummy'-films speelde Brendan Fraser de rol van archeoloog Rick O’Connell, die in de jaren '20 van de vorige eeuw met zijn vriendin Evelyn en haar broer Jonathan avonturen beleeft.

Wie weet krijgen we binnenkort dus dan toch dat langverwachte vierde deel!

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Ontdek meer