Brendan Fraser wil nieuwe 'The Mummy'-film

Dieter Blarinckx-06 januari 2023 om 14:38

De Amerikaanse acteur Brendan Fraser heeft in een recent intreview onthuld dat hij een nieuwe film in de populaire 'The Mummy'-franchise wel ziet zitten. Dat werd gezegd in een interview met het Amerikaanse magazine Deadline.

Zo'n 20 jaar geleden kwam de eerste 'The Mummy'-film uit en die was meteen een instant hit. Er volgde al snel een tweede deel. Ook kwam er reeds een derde film uit in 2008, maar dat was geen succes.

Deadline vroeg Fraser of hij een nieuwe film zou willen, waarop hij antwoordde: “Ik zou er niet tegen zijn. Ik ken geen enkele acteur die geen werk zou willen. Ik ben nog nooit in mijn leven zo beroemd én zo slecht betaald geweest. Dus kom maar op met die film!”

In de drie 'The Mummy'-films speelde Brendan Fraser de rol van archeoloog Rick O’Connell, die in de jaren '20 van de vorige eeuw met zijn vriendin Evelyn en haar broer Jonathan avonturen beleeft.

Wie weet krijgen we binnenkort dus dan toch dat langverwachte vierde deel!

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer