Brendan Fraser wil nieuwe 'The Mummy'-film

Dieter Blarinckx-06 januari 2023 om 14:38

De Amerikaanse acteur Brendan Fraser heeft in een recent intreview onthuld dat hij een nieuwe film in de populaire 'The Mummy'-franchise wel ziet zitten. Dat werd gezegd in een interview met het Amerikaanse magazine Deadline.

Zo'n 20 jaar geleden kwam de eerste 'The Mummy'-film uit en die was meteen een instant hit. Er volgde al snel een tweede deel. Ook kwam er reeds een derde film uit in 2008, maar dat was geen succes.

Deadline vroeg Fraser of hij een nieuwe film zou willen, waarop hij antwoordde: “Ik zou er niet tegen zijn. Ik ken geen enkele acteur die geen werk zou willen. Ik ben nog nooit in mijn leven zo beroemd én zo slecht betaald geweest. Dus kom maar op met die film!”

In de drie 'The Mummy'-films speelde Brendan Fraser de rol van archeoloog Rick O’Connell, die in de jaren '20 van de vorige eeuw met zijn vriendin Evelyn en haar broer Jonathan avonturen beleeft.

Wie weet krijgen we binnenkort dus dan toch dat langverwachte vierde deel!

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer