Brendan Fraser wil nieuwe 'The Mummy'-film

Dieter Blarinckx-06 januari 2023 om 14:38

De Amerikaanse acteur Brendan Fraser heeft in een recent intreview onthuld dat hij een nieuwe film in de populaire 'The Mummy'-franchise wel ziet zitten. Dat werd gezegd in een interview met het Amerikaanse magazine Deadline.

Zo'n 20 jaar geleden kwam de eerste 'The Mummy'-film uit en die was meteen een instant hit. Er volgde al snel een tweede deel. Ook kwam er reeds een derde film uit in 2008, maar dat was geen succes.

Deadline vroeg Fraser of hij een nieuwe film zou willen, waarop hij antwoordde: “Ik zou er niet tegen zijn. Ik ken geen enkele acteur die geen werk zou willen. Ik ben nog nooit in mijn leven zo beroemd én zo slecht betaald geweest. Dus kom maar op met die film!”

In de drie 'The Mummy'-films speelde Brendan Fraser de rol van archeoloog Rick O’Connell, die in de jaren '20 van de vorige eeuw met zijn vriendin Evelyn en haar broer Jonathan avonturen beleeft.

Wie weet krijgen we binnenkort dus dan toch dat langverwachte vierde deel!

Niall Horan neemt pauze om aan muziek te werken

Karen Luiken-13 oktober 2024 om 09:18

Niall Horan verdwijnt een tijdje uit de spotlights. De voormalige One Direction-zanger heeft aangekondigd een pauze te nemen om aan nieuwe muziek te werken.

Niall deed de aankondiging op de laatste avond van zijn wereldtournee in Colombia. “Ik ga even verdwijnen”, zei hij tegen zijn publiek. “Ik ga een nieuw album maken en kom terug. Dat beloof ik.”

Het album wordt het vierde soloalbum van Niall. In 2017 bracht hij zijn eerste plaat ‘Flicker’ uit, in 2020 kwam ‘Heartbreak Weather’ en vorig jaar ‘The Show’.

Deze acteur keert terug voor 'Peaky Blinders'-film

Karen Luiken-11 oktober 2024 om 08:48

Een bekend gezicht maakt zijn opwachting in de langverwachte ‘Peaky Blinders’-film. Niemand minder dan Stephen Graham kruipt voor het project in de huid van zijn vertrouwde personage Hayden Stagg.

Stephen zegt in een gesprek met Deadline dat ‘hij ernaar uitkijkt om de mannen weer te zien’. De ‘Peaky Blinders’-film wordt zijn eerstvolgende klus. Stephen was in twee afleveringen van het zesde seizoen te zien als Hayden.

Naast Stephen maakt ook Cillian Murphy een comeback als Tommy Shelby. Nieuwe gezichten zijn Rebecca Ferguson en Barry Keoghan.

Ontdek meer