'Love is Blind'-ster Jessica wordt moeder

Karen Luiken-06 januari 2023 om 12:04

Er is een ‘Love is Blind’-baby op komst. De 38-jarige Jessica Batten, die meedeed aan het eerste seizoen van de Netflix-datingshow, wordt moeder. Dat laat ze weten via Instagram.

“New year, same me, new mom”, schrijft Jessica bij een foto van zichzelf en haar man Ben McGrath. “We zijn zo blij dat we bekend kunnen maken dat we ons eerste kindje krijgen en ons gezinnetje in juni zullen uitbreiden.”

Jessica is nu al een tijdje samen met Ben. De twee verloofden zich in 2021 en trouwen een jaar later. Voor Ben was de realityster samen met Mark, die ze leerde kennen in ‘Love is Blind’. Ook had ze in datzelfde programma een oogje op Barnett.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Ontdek meer