Documentaire over Rihanna is eindelijk klaar

Karen Luiken-06 januari 2023 om 11:53

De Amazon-documentaire over Rihanna kan elk moment verschijnen. De opnames zijn na dik zes jaar eindelijk afgerond, het is nu alleen nog wachten tot de zangeres groen licht geeft.

Regisseur Peter Berg heeft in een gesprek met The Hollywood Reporter onthuld dat de langverwachte documentairefilm over Rihanna in principe klaarstaat. Het enige wat hij nog moet doen, is wachten tot de zangeres het goedkeurt.

“Het is klaar en verkocht. Amazon is er klaar voor”, zegt hij. “Rihanna is een perfectionist, dus we blijven aanpassingen doen. We hebben zes en half jaar gefilmd, maar het is nu klaar om uitgebracht te worden. We wachten tot ze zegt: ‘Ja, laten we het doen’.”

Wanneer dat moment gaat komen, weet niemand. Hopelijk gebeurt het snel, maar het kan volgens de regisseur ook best nog even duren. “Misschien wordt het wel een project van tien jaar.”

'Jane the Virgin'-actrice mama geworden

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:51

Gina Rodriguez is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar echtgenoot Joe LoCicero hebben een baby gekregen, meldt Page Six.

De ‘Jane the Virgin’-ster werd samen met haar kersverse baby gespot tijdens een wandeling in Los Angeles. Ze maakte in juli vorig jaar bekend zwanger te zijn door op social media een positieve zwangerschapstest te delen.

Het is niet bekend wanneer de kleine spruit van Jane en Joe, die elkaar in 2016 ontmoetten tijdens opnames van ‘Jane the Virgin’, precies is geboren. Hetzelfde geldt voor het geslacht en de naam; ook daar zijn nog geen details over gedeeld.

'De Mol' van start: dit mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:44

Na maanden wachten is het nieuwe seizoen van 'De Mol' eindelijk van start gegaan. Met tien nieuwe deelnemers, waarvan de eerste negen zich in de voorbije weken al bekendmaakten. Gisteren werd duidelijk dat niemand minder dan BV'er Matteo Simoni de tiende deelnemer is. In onderstaande fragmenten is te zien hoe hij zichzelf onthult, hoe hij zijn eerste opdracht krijgt, vertelt hij hoe hij onopgemerkt in Arizona kwam én krijgen we te zien hoe hij het programma in de eerste aflevering alweer moet verlaten.

Ontdek meer