Dit zijn de nieuwe deelnemers van 'Big Brother'

Karen Luiken-06 januari 2023 om 08:28

Veel dingen over het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ zijn al bekend. We weten dat de show maandag start, dat er veel nieuwe twists in zitten én dat Geraldine Kemper en Tatyana Beloy de boel gaan presenteren. Het enige wat we nog niet weten, is wie de deelnemers zijn. Maar daar komt nu verandering in.

‘Big Brother’ start dit keer met elf deelnemers, waarvan vijf Vlamingen en zes Nederlanders. De Vlaamse deelnemers zijn militair Bart (49) uit Itegem, privé-juf Charlotte (27) uit Middelkerke, docent Ali (35) uit Lommel, coureur Michelangelo (21) uit Genk en schoonheidsspecialiste Judy (34) uit Burcht.

De Nederlandse kandidaten komen uit Waddinxveen, Dronten, Vinkeveen, Beverwijk, Sittard en Leiderdorp, en heten Chayron (33), Chelsea (22), Danny (28), Jason (20), Lindsey (32) en Rob (66).

Het nieuwe seizoen wordt vanaf maandag iedere werkdag uitgezonden op Play4. Op zaterdagen vinden de liveshows plaats.

Netflix deelt eerste glim van nieuwe datingshow 'Perfect Match'

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:04

Dacht je alle datingshows inmiddels wel te hebben gezien? Nee hoor. Netflix heeft weer iets nieuws bedacht: de streamingsdienst lanceert binnenkort de serie ‘Perfect Match’.

In ‘Perfect Match’ mogen stellen die kunnen bewijzen dat ze goed bij elkaar passen, beslissen over andere matches in de datingshow. Zij mogen zeggen welke deelnemers met elkaar op date moeten en kunnen zo op een positieve óf negatieve manier invloed uitoefenen op het verloop van de show.

De deelnemende vrijgezellen zullen voor veel kijkers geen onbekenden zijn. Ze hebben namelijk allemaal al eens meegedaan aan een eerdere datingshow. Sommigen waren te zien in ‘Love is Blind’, anderen in ‘Too Hot To Handle’, ‘The Circle’ of ‘The Mole.

Het eerste seizoen van ‘Perfect Match’ komt op Valentijnsdag (14 februari) naar Netflix.

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Ontdek meer