Dit zijn de nieuwe deelnemers van 'Big Brother'

Karen Luiken-06 januari 2023 om 08:28

Veel dingen over het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’ zijn al bekend. We weten dat de show maandag start, dat er veel nieuwe twists in zitten én dat Geraldine Kemper en Tatyana Beloy de boel gaan presenteren. Het enige wat we nog niet weten, is wie de deelnemers zijn. Maar daar komt nu verandering in.

‘Big Brother’ start dit keer met elf deelnemers, waarvan vijf Vlamingen en zes Nederlanders. De Vlaamse deelnemers zijn militair Bart (49) uit Itegem, privé-juf Charlotte (27) uit Middelkerke, docent Ali (35) uit Lommel, coureur Michelangelo (21) uit Genk en schoonheidsspecialiste Judy (34) uit Burcht.

De Nederlandse kandidaten komen uit Waddinxveen, Dronten, Vinkeveen, Beverwijk, Sittard en Leiderdorp, en heten Chayron (33), Chelsea (22), Danny (28), Jason (20), Lindsey (32) en Rob (66).

Het nieuwe seizoen wordt vanaf maandag iedere werkdag uitgezonden op Play4. Op zaterdagen vinden de liveshows plaats.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer