'Stranger Things'-actrice kijkt op tegen afscheid: 'Wordt emotioneel'

Karen Luiken-06 januari 2023 om 08:23

Het einde van ‘Stranger Things’ is nabij. Het vijfde seizoen is onderweg en als we Sadie Sink mogen geloven wordt het een wilde rit. De actrice, die Max speelt in de serie, vertelt in een gesprek met Today dat het zwaar en emotioneel zal worden.

Het vijfde seizoen van ‘Stranger Things’ wordt helaas ook het laatste seizoen. Vervelend voor de kijkers, maar ook voor de cast en crew. Sadie kijkt ontzettend op tegen het afscheid. “Het wordt verschrikkelijk”, zegt de actrice. “Deze kinderen, deze hele cast en crew. Ze zijn familie. Mensen zeggen dat wel vaker, maar ik meen het echt.”

Voor Sadie wordt het einde ongetwijfeld zwaar, maar tegelijkertijd neemt het ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Ze zegt: “Te bedenken dat we afscheid moeten nemen en elkaar niet meer elk seizoen zullen zien, is eng en verdrietig. Maar ik vind het ook spannend om verder te gaan met het volgende hoofdstuk.”

Netflix deelt eerste glim van nieuwe datingshow 'Perfect Match'

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:04

Dacht je alle datingshows inmiddels wel te hebben gezien? Nee hoor. Netflix heeft weer iets nieuws bedacht: de streamingsdienst lanceert binnenkort de serie ‘Perfect Match’.

In ‘Perfect Match’ mogen stellen die kunnen bewijzen dat ze goed bij elkaar passen, beslissen over andere matches in de datingshow. Zij mogen zeggen welke deelnemers met elkaar op date moeten en kunnen zo op een positieve óf negatieve manier invloed uitoefenen op het verloop van de show.

De deelnemende vrijgezellen zullen voor veel kijkers geen onbekenden zijn. Ze hebben namelijk allemaal al eens meegedaan aan een eerdere datingshow. Sommigen waren te zien in ‘Love is Blind’, anderen in ‘Too Hot To Handle’, ‘The Circle’ of ‘The Mole.

Het eerste seizoen van ‘Perfect Match’ komt op Valentijnsdag (14 februari) naar Netflix.

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Ontdek meer