'Stranger Things'-actrice kijkt op tegen afscheid: 'Wordt emotioneel'

Karen Luiken-06 januari 2023 om 08:23

Het einde van ‘Stranger Things’ is nabij. Het vijfde seizoen is onderweg en als we Sadie Sink mogen geloven wordt het een wilde rit. De actrice, die Max speelt in de serie, vertelt in een gesprek met Today dat het zwaar en emotioneel zal worden.

Het vijfde seizoen van ‘Stranger Things’ wordt helaas ook het laatste seizoen. Vervelend voor de kijkers, maar ook voor de cast en crew. Sadie kijkt ontzettend op tegen het afscheid. “Het wordt verschrikkelijk”, zegt de actrice. “Deze kinderen, deze hele cast en crew. Ze zijn familie. Mensen zeggen dat wel vaker, maar ik meen het echt.”

Voor Sadie wordt het einde ongetwijfeld zwaar, maar tegelijkertijd neemt het ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Ze zegt: “Te bedenken dat we afscheid moeten nemen en elkaar niet meer elk seizoen zullen zien, is eng en verdrietig. Maar ik vind het ook spannend om verder te gaan met het volgende hoofdstuk.”

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Studeer met 'Lofi Marcske' van F.C. De Kampioenen

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:17

Extra blokmotivatie nodig? Marcske van F.C. De Kampioenen to the rescue, mijn gedacht! Vergeet Lofi Girl en verwelkom Lofi Marcske. VRT MAX heeft een livestream gepubliceerd waar je de hele dag lang samen met Marc Vertonghen kunt studeren.

Voor wie niet bekend is met Lofi Girl: het is het personage in een populaire YouTube-stream genaamd 'lofi hip hop radio - beats to relax/study to'. In de stream zie je een geanimeerd meisje die rustige lofi-muziek afspeelt terwijl ze non-stop aan het studeren is. Het is een soort virtuele studiepartner voor velen geworden en ze is inmiddels een icoon op het internet. Nu heeft VRT MAX een vergelijkbaar concept toegepast, maar dan met onze geliefde Marcske. DDe livestream was er vorige examenperiode ook al, maar nu is Marcske terug met nieuwe beats. Dus, terwijl je je door de examenperiode worstelt, zal Marcske je vergezellen met zijn lofi-muziek en je helpen de stress te verlichten.

Boeken klaar, koud chocomelkske gepopt, livestream aan en goan!

Ontdek meer