'Stranger Things'-actrice kijkt op tegen afscheid: 'Wordt emotioneel'

Karen Luiken-06 januari 2023 om 08:23

Het einde van ‘Stranger Things’ is nabij. Het vijfde seizoen is onderweg en als we Sadie Sink mogen geloven wordt het een wilde rit. De actrice, die Max speelt in de serie, vertelt in een gesprek met Today dat het zwaar en emotioneel zal worden.

Het vijfde seizoen van ‘Stranger Things’ wordt helaas ook het laatste seizoen. Vervelend voor de kijkers, maar ook voor de cast en crew. Sadie kijkt ontzettend op tegen het afscheid. “Het wordt verschrikkelijk”, zegt de actrice. “Deze kinderen, deze hele cast en crew. Ze zijn familie. Mensen zeggen dat wel vaker, maar ik meen het echt.”

Voor Sadie wordt het einde ongetwijfeld zwaar, maar tegelijkertijd neemt het ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Ze zegt: “Te bedenken dat we afscheid moeten nemen en elkaar niet meer elk seizoen zullen zien, is eng en verdrietig. Maar ik vind het ook spannend om verder te gaan met het volgende hoofdstuk.”

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Ontdek meer