‘Stranger Things’-ster Noah Schnapp komt uit de kast

Karen Luiken-06 januari 2023 om 07:22

Noah Schnapp, voor veel mensen beter bekend als Will uit ‘Stranger Things’, valt op mannen. De acteur is via een TikTok-video uit de kast gekomen.

Het heeft lang geduurd voordat de 18-jarige Noah tegen zijn familie en vrienden de waarheid heeft durven te vertellen. Zelf wist hij namelijk al veel langer dat hij homo is. “Toen ik het eindelijk vertelde na achttien jaar bang in de kast te hebben gezeten, was het enige dat ze zeiden: ‘we weten het’”, aldus Noah op TikTok.

Bij de korte video schrijft de acteur ook nog ‘dat hij meer op Will lijkt dan hij dacht’. Zijn ‘Stranger Things’-personage valt namelijk ook op mannen en is verliefd op Mike.

EOTB-ster Lena gaat voor bil- en borstverkleining

Karen Luiken-17 juni 2024 om 12:34

Geen bil- en borstvergroting zoals ze in het verleden vaker heeft gedaan, maar een verkleining. Lena uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is onder het mes geweest.

Lena heeft sinds haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ meerdere keren aan zichzelf laten sleutelen. Ze liet niet alleen haar borsten vergroten, ook haar billen werden een paar maatjes groter dankzij een Brazilian Butt Lift. Of ze daar blij mee was? Niet helemaal. Op Instagram schrijft ze nu dat ze haar achterwerk te groot vond en dat ze daarvoor onder het mes is gegaan. Ze heeft zowel haar borsten als billen laten verkleinen.

“Ik heb hier lang over nagedacht en dit was de juiste stap om te nemen aangezien ik zo slecht in mijn vel zat”, aldus Lena. “Eerlijk is eerlijk, die grote billen zagen er gewoon niet uit en met tijd zou dat alleen erger worden. Helaas had ik niet voor die grote billen gekozen, maar dat is een verhaal voor een andere keer.”

'Stranger Things'-acteur uit club gezet na agressief dronken gedrag

Karen Luiken-17 juni 2024 om 06:11

Noah Schnapp heeft het afgelopen weekend iets te bont gemaakt tijdens het uitgaan in New York. Page Six meldt dat de ‘Stranger Things’-acteur uit een nachtclub is gezet omdat hij zich niet netjes gedroeg.

De 19-jarige Noah was in The Palace aan het feesten toen hij een aantal gasten begon lastig te vallen. Schijnbaar werd hij boos en gedroeg hij zich agressief dronken, waarna de beveiliging hem rond 01.30 uur naar buiten begeleidde.

Een insider meldt dat Noah op dat moment niet in staat was om te staan. Rond 02.00 uur verliet de acteur het uitgaansgebied.

Ontdek meer