Zien: Dracula is terug in eerste trailer 'Renfield'

Dieter Blarinckx-05 januari 2023 om 16:41

Eerder deze week werd nog de bloederige trailer van ‘Evil Dead Rise’ gedropt, en nu is het tijd voor ‘Renfield’, een spooky verhaal in de Dracula-saga.

Het personage Renfield is in het boek 'Dracula' uit 1897 van Bram Stoker de gestoorde, fanatiek toegewijde en vertrouwde dienaar van Graaf Dracula. Hij helpt hem bij zijn plan om Mina Harker in een vampier te veranderen. In ruil daarvoor krijgt Renfield een continue aanvoer van insecten om op te eten en de belofte van onsterfelijkheid.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Nicholas Hoult en Nicolas Cage.

Check hieronder de trailer en ontdek 'm vanaf 5 april in de Belgische bioscopen.

'Kingdom of the Planet of the Apes' heeft nieuwe trailer

Karen Luiken-15 februari 2024 om 08:32

Er is een nieuwe trailer verschenen van ‘Kingdom of the Planet of the Apes’. Het volgende deel in de wereldwijde franchise is vanaf 8 mei te zien in de bioscoop.

De film speelt zich af in de toekomst, enkele generaties na het bewind van Caesar. In deze tijd zijn de apen de dominante soort die in harmonie samenleeft en zijn het de mensen die een leven in de schaduw leiden. Terwijl een nieuwe, tyrannieke apenleider zijn imperium opbouwt, maakt een jonge aap een aangrijpende reis die ervoor zorgt dat hij alles wat hij heeft geleerd over het verleden in twijfel trekt. De keuzes die hij maakt zal de toekomst voor zowel apen als mensen bepalen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Owen Teague, Freya Allan, Kevin Durand, Peter macon en William H. Macy.

Zien: eerste trailer 'Deadpool 3' is eindelijk hier

Nico De Greef-12 februari 2024 om 17:38

Disney en Marvel hebben vannacht tijdens de Super Bowl in Las Vegas de eerste trailer voor Deadpool 3 (officiële titel: Deadpool and Wolverine) op de wereld losgelaten. De film draait vanaf 26 juli in de bioscopen en is de enige Marvel-film die dit jaar verschijnen zal.

Na twee langspeelfilms onder producent 21st Century Fox maakt acteur Ryan Reynolds na 6 jaar een comeback als het superheldenpersonage Deadpool in de aanstaande film Deadpool and Wolverine. Omdat het de eerste film uit de trilogie is die uitkomt onder Disney, maakt het personage voor het eerst zijn intrede in het Marvel Cinematic Universum. Dat zal hij niet alleen doen, want ook de gespierde supermutant Wolverine (Hugh Jackman) volgt hem in de voetsporen.

In een eerste trailer die onlangs is verschenen, zien we verschillende bekende gezichten samenkomen om de verjaardag van Wade Wilson aka. Deadpool te vieren, maar het feestgedruis is van korte duur wanneer leden van de Time Variance Authority (fans maakten voor het eerst kennis met de TVA in de Disney+-serie Loki), bij hem aankloppen en hem meenemen.

Na een 'interview' met de TVA wordt Deadpool medegedeeld dat hij wordt uitverkozen om een schurk genaamd Cassandra Nova (Emma Corrin) te verslaan. Echter zal hij deze strijd niet in z'n eentje aangaan, want hij wordt gekoppeld aan niemand minder dan Wolverine om de missie tot een goed einde te brengen.

Deadpool and Wolverine verschijnt vanaf 26 juli in de bioscoop. De allereerste beelden van de Marvel-film bekijk je hieronder.

Ontdek meer