Zien: Dracula is terug in eerste trailer 'Renfield'

Dieter Blarinckx-05 januari 2023 om 16:41

Eerder deze week werd nog de bloederige trailer van ‘Evil Dead Rise’ gedropt, en nu is het tijd voor ‘Renfield’, een spooky verhaal in de Dracula-saga.

Het personage Renfield is in het boek 'Dracula' uit 1897 van Bram Stoker de gestoorde, fanatiek toegewijde en vertrouwde dienaar van Graaf Dracula. Hij helpt hem bij zijn plan om Mina Harker in een vampier te veranderen. In ruil daarvoor krijgt Renfield een continue aanvoer van insecten om op te eten en de belofte van onsterfelijkheid.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Nicholas Hoult en Nicolas Cage.

Check hieronder de trailer en ontdek 'm vanaf 5 april in de Belgische bioscopen.

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer