'Harry Potter'-films verdwijnen deze maand van Netflix

Dieter Blarinckx-05 januari 2023 om 15:09

Droevig nieuws voor de Potterheads die alle acht 'Harry Potter'-films dit jaar nog eens wilden bekijken, want na 31 januari verdwijnen alle acht films van Netflix!

De 'Harry Potter'-franchise blijft énorm populair en daar liegen ook de kijkcijfers niet om. De acht films in de 'Harry Potter'-saga staan voorlopig nog op Netflix zodat je ze kan blijven bingen, maar daar komt binnenkort verandering in.

Op de individuele filmpagina's op Netflix staat nu immers de boodschap: "Laatste dag te zien op Netflix: 31 januari". Dat wil dus zeggen dat alle acht films vanaf 1 februari niet meer te vinden zullen zijn op de populaire streamingdienst.

Wat de reden is, is helaas niet geweten.

Je hebt dus nog tijd tot en met 31 januari voor een magische marathon via Netflix!

Bekijk samen met Average Rob en Arno The Kid 'The Day I Became an IRONMAN - The Movie'

Simon Smetryns-05 december 2023 om 16:45

‘s Lands bekendste YouTube-broertjes deden afgelopen jaar het onmogelijke en mogen zich sindsdien met fierheid tot het selecte clubje van IRONMAN rekenen. Om die waanzinnige prestatie nog eens extra te belichten, werd hun avontuur in een documentaire gegoten die exclusief op zondag 17 december om 18u in Kinepolis Antwerpen te zien is, in aanwezigheid van de levende legendes.

Beleef samen met Rob, Arno en Milan ‘The Day I Became an IRONMAN - The Movie’ en steun zo De Warmste Week. Meer info vind je op de website van Kinepolis.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

Ontdek meer