'Harry Potter'-films verdwijnen deze maand van Netflix

Dieter Blarinckx-05 januari 2023 om 15:09

Droevig nieuws voor de Potterheads die alle acht 'Harry Potter'-films dit jaar nog eens wilden bekijken, want na 31 januari verdwijnen alle acht films van Netflix!

De 'Harry Potter'-franchise blijft énorm populair en daar liegen ook de kijkcijfers niet om. De acht films in de 'Harry Potter'-saga staan voorlopig nog op Netflix zodat je ze kan blijven bingen, maar daar komt binnenkort verandering in.

Op de individuele filmpagina's op Netflix staat nu immers de boodschap: "Laatste dag te zien op Netflix: 31 januari". Dat wil dus zeggen dat alle acht films vanaf 1 februari niet meer te vinden zullen zijn op de populaire streamingdienst.

Wat de reden is, is helaas niet geweten.

Je hebt dus nog tijd tot en met 31 januari voor een magische marathon via Netflix!

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Derde ‘Paddington’-film heeft nieuwe trailer

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:49

Het leukste beertje uit het universum keert terug. In de eerste maand van het nieuwe jaar komt ‘Paddington in Peru’ naar het grote scherm en de eerste trailer van die film is nu verschenen.

De titel zegt het natuurlijk al, maar in het derde deel van de ‘Paddington’-filmreeks gaat Paddington naar Peru. Hij bezoekt het land om zijn geliefde tante Lucy te bezoeken, die nu in het Home for Retired Bears woont. Met de Brown Family op sleeptouw, volgt een spannend avontuur wanneer een mysterie hen in een onverwachte reis stort door het Amazone regenwoud en naar de bergtoppen van Peru.

‘Paddington in Peru’ verschijnt in november 2024 al op het witte doek in het Verenigd Koninkrijk, maar in België en Nederland moeten we wat langer geduld hebben. Hier komt de film in januari 2025 uit.

Ontdek meer