'Harry Potter'-films verdwijnen deze maand van Netflix

Dieter Blarinckx-05 januari 2023 om 15:09

Droevig nieuws voor de Potterheads die alle acht 'Harry Potter'-films dit jaar nog eens wilden bekijken, want na 31 januari verdwijnen alle acht films van Netflix!

De 'Harry Potter'-franchise blijft énorm populair en daar liegen ook de kijkcijfers niet om. De acht films in de 'Harry Potter'-saga staan voorlopig nog op Netflix zodat je ze kan blijven bingen, maar daar komt binnenkort verandering in.

Op de individuele filmpagina's op Netflix staat nu immers de boodschap: "Laatste dag te zien op Netflix: 31 januari". Dat wil dus zeggen dat alle acht films vanaf 1 februari niet meer te vinden zullen zijn op de populaire streamingdienst.

Wat de reden is, is helaas niet geweten.

Je hebt dus nog tijd tot en met 31 januari voor een magische marathon via Netflix!

'The Witcher' stopt na vijfde seizoen

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:28

Het einde is nabij voor ‘The Witcher’. Netflix heeft laten weten dat de serie er na het vijfde seizoen mee stopt.

Het nieuws kwam samen met het nieuws dat de productie van het vierde seizoen van start is gegaan. “Het vierde seizoen van ‘The Witcher’ is officieel in productie”, aldus Netflix in een aankondiging. “Maar daar blijft het niet bij, want we zijn ook al bezig met het vijfde seizoen, dat het laatste seizoen zal zijn.”

De streamingsdienst schrijft dat de ‘epische serie een gepast slotstuk’ moet krijgen en daar wordt nu hard aan gewerkt. Wanneer we het vierde en vijfde seizoen kunnen verwachten, is nog niet bekend. Wel weten we dat acteur Henry Cavall, die in de eerste drie seizoenen de hoofdrol speelt, zijn plekje vanaf het vierde seizoen afgeeft aan Liam Hemsworth.

Tweede seizoen 'Fallout' bevestigd

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:24

Een week na het verschijnen van het eerste seizoen hebben de makers van ‘Fallout’ al goed nieuws. Er komt een vervolg: het tweede seizoen is bevestigd door streamingsdienst Prime Video!

“We kunnen niet wachten om de wereld opnieuw op te blazen”, laat Prime Video in een aankondiging weten.

‘Fallout’ is gebaseerd op het gelijknamige videospel en heeft Walton Goggins, Ella Purnell en Aaron Moten in de hoofdrollen. Het verhaal gaat over de door nucleaire bommen verwoeste stad Los Angeles, waar mensen in ondergrondse kluizen (Vaults) leven om zich te beschermen tegen straling, mutanten en rovers.

Ontdek meer