Influencer heeft spijt van enorme Messi-gezichtstattoos

Karen Luiken-05 januari 2023 om 08:59

Neem nooit een tattoo als je er niet zeker van bent. Vooral niet als het om een enorm inktplaatje op je gezicht gaat. Doe je dat wel? Dan loop je de kans dat je net als de Colombiaanse influencer Mike Jambs héél veel spijt krijgt van je beslissing.

Mike besloot vlak na de WK-overwinning van Argentinië om de naam van sterspeler Messi in koeienletters op zijn voorhoofd te laten tatoeëren. Op één wang liet hij ‘D10S’ vereeuwigen, wat staat voor ‘god’ in het Spaans, en op de andere de drie Argentijnse sterren.

De influencer is welgeteld een paar dagen blij mee geweest met zijn aanwinsten, daarna ging hij viral en belandde hij in een nachtmerrie. “Ik heb spijt dat ik deze tattoos heb laten zetten”, zegt hij volges TyC Sports. “In het begin was ik er heel trots op, maar nu zou ik willen dat ik het niet had gedaan.”

Mike wil de inktplaatjes laten verwijderen, maar weet nog niet zo goed hoe hij dat precies gaat doen. “Ze hebben mijn leven negatief veranderd.”

Oudste hond ter wereld (31) overleden

Karen Luiken-24 oktober 2023 om 06:59

Bobi, de oudste hond ter wereld, is overleden. Zijn Portugese baasje heeft bekendgemaakt dat de harige viervoeter op 31-jarige leeftijd zijn laatste adem uitblies in een dierenziekenhuis.

De hond woonde samen met zijn baasje Leonel Costa en vier katten op een boerderij in het dorp Conqueiros in Portugal. Hij werd geboren op 11 mei 1992, toen zijn baasje nog maar acht jaar oud was.

Bobi was een Rafeiro do Alentejo, een Portugees hondenras dat normaal gesproken tien tot veertien jaar oud wordt. Maar Bobi werd veel ouder; hij wist de 31 jaar en 165 dagen aan te tikken.

Hoe Bobi het zo lang vol heeft kunnen houden? Het geheim zit ‘m volgens zijn baasje in goed eten, veel frisse lucht en nog veel meer liefde. “Bobi eet hetzelfde als wij”, zei Leonel in een eerder gesprek met Associated Press.

Geobsedeerd door beroemdheden? Dan ben je mogelijk minder intelligent

Karen Luiken-24 oktober 2023 om 06:19

Kun jij maar geen genoeg krijgen van roddels uit Hollywood? Dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. Een nieuw onderzoek suggereert dat mensen die geobsedeerd zijn door beroemdheden mogelijk minder intelligent zijn.

Het onderzoek werd uitgevoerd onder bijna 1800 volwassenen die verschillende cognitieve tests moesten voltooien. Er werd onder meer gefocust op woordenschat en cijfersymbolen. Verder moesten ze ook vragen invullen over hoe geïnteresseerd ze waren in beroemde mensen.

De onderzoekers concludeerden dat de mensen die het meest geïnteresseerd waren in beroemdheden, vaker lagere prestaties hadden op de cognitieve tests. Het is alleen niet duidelijk of de obsessie met de beroemdheden een oorzaak of juist een gevolg was van het hebben van een lagere intelligentie.

“Hoewel het onderzoek niet bewijst dat het ontwikkelen van een sterke obsessie met je favoriete beroemdheid ervoor zorgt dat je lager scoort op cognitieve tests, suggereert het wel dat het verstandig kan zijn om de gevoelens voor je idool zorgvuldig in de gaten te houden”, zo klinkt het volgens The Independent.

Ontdek meer