Billie Eilish haatte zichzelf vanwege lichaam

Karen Luiken-05 januari 2023 om 08:56

Billie Eilish heeft niet altijd een makkelijke relatie met zichzelf gehad. In een interview met Vogue heeft ze het over haar moeilijke tienerjaren waarin ze zichzelf haatte, voornamelijk vanwege haar lichaam.

“Tijdens mijn tienerjaren haatte ik mezelf”, vertelt Billie. “Voornamelijk omdat ik boos was over mijn lichaam, hoeveel pijn me dat heeft veroorzaakt en wat ik erdoor ben verloren. Ik had het gevoel dat mijn lichaam me jarenlang belemmerde.”

Inmiddels is Billie 21 jaar oud en kan ze die tijd achter zich laten. Haar lichaam omarmt ze, net zoals haar tienerjaren. Sterker nog: soms mist ze die tijd. En dan vooral vanwege de anonimiteit die ze toen nog had. “Niemand wist nog wie ik was”, zegt de zangeres. “Soms zou ik weer kind willen zijn.”

'Vampire Diaries'-ster kan nog niet lopen na ongeluk

Karen Luiken-14 juni 2024 om 07:04

Nina Dobrev heeft een nieuwe gezondheidsupdate gegeven. De ‘Vampire Diaries’-ster raakte twee maanden geleden gewond bij een ongeluk en moest onder het mes.

De actrice heeft wekenlang thuis gezeten, maar ging deze week voor het eerst de deur uit voor een optreden in een aflevering van ‘The Talk’. Daarin vertelt ze dat ze een knieoperatie heeft ondergaan en dat ze sindsdien met een ‘gigantische brace’ door het leven gaat. “Ik kan nog niet zelfstandig lopen”, aldus Nina. “Ik heb een gebroken knie en een kapotte kruisband en meniscus.”

Het ongeluk gebeurde toen Nina op een crossmotor zat. Ze viel, landde verkeerd en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. “Ik raad het af, jongens”, zegt ze over het rijden op een crossmotor. “Ik heb mijn lesje geleerd: stap nooit op een crossmotor. Ik deed een wheelie, verloor de controle, kreeg een terugslag en de motor vloog door. Gelukkig viel het voertuig niet op mij, volgens de dokter was het dan veel erger geweest.”

EOTB-ster Imke verloofd

Karen Luiken-14 juni 2024 om 06:55

Imke Roose leeft op een roze wolk. De voormalige deelneemster van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ gaat trouwen. Haar vriend heeft haar ten huwelijk gevraagd.

Het nieuws wordt bekend gemaakt met een zoetsappige video op Instagram. “Er is iets gebeurd”, schrijft Imke bij een beeld waarin ze haar vriend Jermaine knuffelt. Een shot later showt ze een glinsterende ring en lacht ze trots in de camera.

Imke werd bekend door haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Ze verslond daar meerdere mannen en hield er – ook na de opnames – een wilde levensstijl op na. Ze liet flink aan zichzelf sleutelen en was regelmatig in de club te vinden. Tijdelijk dan, want inmiddels leeft Imke een rustig leventje zonder fillers en heeft ze aan één man genoeg.

Ontdek meer