Billie Eilish haatte zichzelf vanwege lichaam

Karen Luiken-05 januari 2023 om 08:56

Billie Eilish heeft niet altijd een makkelijke relatie met zichzelf gehad. In een interview met Vogue heeft ze het over haar moeilijke tienerjaren waarin ze zichzelf haatte, voornamelijk vanwege haar lichaam.

“Tijdens mijn tienerjaren haatte ik mezelf”, vertelt Billie. “Voornamelijk omdat ik boos was over mijn lichaam, hoeveel pijn me dat heeft veroorzaakt en wat ik erdoor ben verloren. Ik had het gevoel dat mijn lichaam me jarenlang belemmerde.”

Inmiddels is Billie 21 jaar oud en kan ze die tijd achter zich laten. Haar lichaam omarmt ze, net zoals haar tienerjaren. Sterker nog: soms mist ze die tijd. En dan vooral vanwege de anonimiteit die ze toen nog had. “Niemand wist nog wie ik was”, zegt de zangeres. “Soms zou ik weer kind willen zijn.”

'Wednesday'-acteur beschuldigd van seksueel misbruik

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:18

De Canadese acteur Percy Hynes White zit in slechte papieren want op Twitter werd hij namelijk zopas beschuldigd van seksueel misbruik. Concreet bewijs blijft echter nog uit.

De 21-jarige acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Xavier Thorpe in de populaire Netflix-serie 'Wednesday'. Een tweede seizoen komt er al sowieso, maar als het van veel fans afhangt, zonder Xavier.

Op Twitter is er immers nu een tweet opgedoken van een meisje dat beweert dat Percy en zijn vrienden vroeger feestjes gaven waar ze meisjes dronken of high wilden krijgen, zodat ze seks met hen konden hebben. Inmiddels zijn al andere tweets geplaatst door meisjes die hetzelfde beweren. Zo ontstond al snel de hashtag #cancelpercy.

Concreet bewijs is er alvast nog niet. Een officiële reactie van zowel Percy als Netflix blijft momenteel nog uit.

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer