Billie Eilish haatte zichzelf vanwege lichaam

Karen Luiken-05 januari 2023 om 08:56

Billie Eilish heeft niet altijd een makkelijke relatie met zichzelf gehad. In een interview met Vogue heeft ze het over haar moeilijke tienerjaren waarin ze zichzelf haatte, voornamelijk vanwege haar lichaam.

“Tijdens mijn tienerjaren haatte ik mezelf”, vertelt Billie. “Voornamelijk omdat ik boos was over mijn lichaam, hoeveel pijn me dat heeft veroorzaakt en wat ik erdoor ben verloren. Ik had het gevoel dat mijn lichaam me jarenlang belemmerde.”

Inmiddels is Billie 21 jaar oud en kan ze die tijd achter zich laten. Haar lichaam omarmt ze, net zoals haar tienerjaren. Sterker nog: soms mist ze die tijd. En dan vooral vanwege de anonimiteit die ze toen nog had. “Niemand wist nog wie ik was”, zegt de zangeres. “Soms zou ik weer kind willen zijn.”

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Ontdek meer