Nieuw seizoen 'Outer Banks' vanaf deze datum te zien

Karen Luiken-05 januari 2023 om 07:37

Actrice Madelyn Cline verklapte de releasedatum van het derde seizoen van ‘Outer Banks’ in oktober al, maar nu is het ook officieel bekendgemaakt: vanaf 23 februari verschijnen de nieuwe afleveringen.

Netflix doet die aankondiging op Twitter, waar niet alleen de verschijningsdatum maar ook de eerste beelden worden gedeeld. In een reeks foto’s zijn hoofdrolspelers John B, JJ, Kiara, Sarah en Pope te zien, die allemaal een comeback maken.

In een eerder gedeelde teaser werd al duidelijk dat de hoofdrolspelers zich in het derde seizoen op een eiland bevinden dat ze Poguelandia noemen. Het is er prachtig en ze lijken eindelijk de rust te hebben gevonden, maar niets is wat het lijkt. Terwijl ze blijven zoeken naar de kostbare schat, worden ze achtervolgd door wilde honden en ander kwaad. Er wordt gevochten en Big John Rutledge, de vader van John B, is plots herrezen uit de dood.

'Up' is vandaag 15 jaar oud

Chelsy Vanlerberghe-29 mei 2024 om 07:34

Happy birthday to 'Up'! De legendarische animatiefilm is vandaag 15 jaar oud geworden.

Voor degenen die onder een steen hebben geleefd (of gewoon heel jong zijn), 'Up' is een animatiefilm van Pixar dat in 2009 de wereld veroverde. De film begint met het hartverwarmende en hartverscheurende levensverhaal van Carl en zijn vrouw Ellie. Nadat Ellie overlijdt, besluit Carl dat het tijd is om hun langgekoesterde droom waar te maken: een reis naar Paradise Falls. En hij doet dat op een speciale manier: Hij maakt duizenden heliumballonnen vast aan zijn huis, waarmee hij het van de grond kan krijgen en het verandert in een luchtschip. Carl krijgt onverwacht gezelschap van Russell, een enthousiaste jonge scout die per ongeluk mee omhoog vliegt. Samen komen ze terecht in een wild avontuur.

Speciaal voor de gelegenheid kan je in een perfect nagemaakt 'Up'-huis verblijven via airbnb. Of je kan gewoon de film nog eens herbekijken!

Nieuwe beelden van tweede seizoen 'House of the Dragon' gedeeld

Karen Luiken-29 mei 2024 om 06:55

Hoe kun je fans van ‘House of the Dragon’ beter opwarmen voor het tweede seizoen dan met een gloednieuwe teaser? Beelden zeggen namelijk meer dan duizend woorden en dat geldt ook voor onderstaand voorproefje. We kunnen niet wachten tot het vervolg van de 'Game of Thrones'-spinoff verschijnt!

Het verhaal gaat verder waar het gebleven was. De Blacks, onder leiding van Rhaenyra, en de Greens, met Alicent Hightower en haar zoon Aegon II aan het hoofd, zijn nog steeds in oorlog en het lijkt erop dat beide partijen uit zijn op wraak.

Naast een aantal bekende acteurs maakt het tweede seizoen ook ruimte vrij voor nieuwe gezichten. Eerder werd al aangekondigd dat Abubakar Salim de rol van Alyn van Hull gaat spelen, Gayle Rankin die van Alys Rivers, Freddie Fox die van Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale die van Ser Simon Strong en Tom Taylor die van Lord Cregan Stark. Verder maken ook Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Brew, Tom Bennett en Vincent Regan hun opwachting.

Het vervolg van ‘House of the Dragon’ is vanaf 17 juni te zien op Streamz en HBO. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen.

Ontdek meer