Pure horror: eerste trailer van 'Evil Dead Rise'

Dieter Blarinckx-04 januari 2023 om 20:21

Dit jaar wordt een echt blockbusterjaar voor de cinema’s. En ook aan horror geen tekort want zo is ‘Evil Dead Rise’ een van de meest geanticipeerde horrorfilms ooit! En daar is nu een trailer van.

De personages in de film zijn gebaseerd op de gekende personages van regisseur Sam Raimi uit de originele ‘Evil Dead’-trilogie, maar het verhaal is gloednieuw.

‘Evil Dead Rise’ speelt zich af in Los Angeles en gaat over Beth die een bezoek brengt aan haar zus Ellie en haar drie kinderen. In het appartementencomplex van Ellie blijkt het boek The Book of the Dead te huisvesten en uiteraard zorgt dit voor demonische gebeurtenissen. De Deadites keren terug en Ellie lijkt het eerste slachtoffer.

Check hieronder de angstaanjagende trailer en ontdek ‘Evil Dead Rise’ vanaf 19 april in de bioscoop.

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer