Tweede 'Knives Out' in top 3 beste Netflix-films

Karen Luiken-04 januari 2023 om 12:19

Na het succes van de eerste ‘Knives Out’-film was het niet de vraag óf het vervolg zou slagen, maar in welke hoeveelheid. Variety meldt dat het de goede kant op gaat. ‘Glass Onion’, zoals de film heet, staat in de top 3 van best bekeken speelfilms van Netflix.

In de eerste tien dagen sinds de release is er al 127 miljoen uur naar ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ gekeken. Genoeg om een derde plek te veroveren in de lijst van best bekeken Netflix-speelfilms. Alleen de titels ‘Red Notice’ en ‘Don’t Look Up’ hebben betere cijfers dan ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’.

Heb je nog niet gekeken? Zeker doen! Onderstaande trailer maakt je vast nieuwsgierig naar meer.

Taylor Swift verkozen tot 'Persoon van het Jaar'

Karen Luiken-06 december 2023 om 13:47- Foto:

Reuters

Taylor Swift mag zichzelf ‘Persoon van het Jaar’ noemen. De zangeres kreeg die titel woensdag van het Amerikaanse tijdschrift Time Magazine.

Taylor heeft de winst te danken aan de succesvolle albums die ze dit jaar uitbracht, haar wereldtournee en de concertfilm die veel bekijks trok op het witte doek.

De zangeres nam het in de strijd op tegen onder anderen de Britse koning koning Charles en de Russische president Vladimir Poetin.

Het is niet de eerste keer dat Taylor wordt uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’. In 2017 gebeurde het ook al eens.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Ontdek meer