Tweede 'Knives Out' in top 3 beste Netflix-films

Karen Luiken-04 januari 2023 om 12:19

Na het succes van de eerste ‘Knives Out’-film was het niet de vraag óf het vervolg zou slagen, maar in welke hoeveelheid. Variety meldt dat het de goede kant op gaat. ‘Glass Onion’, zoals de film heet, staat in de top 3 van best bekeken speelfilms van Netflix.

In de eerste tien dagen sinds de release is er al 127 miljoen uur naar ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’ gekeken. Genoeg om een derde plek te veroveren in de lijst van best bekeken Netflix-speelfilms. Alleen de titels ‘Red Notice’ en ‘Don’t Look Up’ hebben betere cijfers dan ‘Glass Onion: A Knives Out Mystery’.

Heb je nog niet gekeken? Zeker doen! Onderstaande trailer maakt je vast nieuwsgierig naar meer.

BTS te horen in 'Despicable Me 4'

Karen Luiken-15 juni 2024 om 09:11

Hoewel nog niet alle leden van BTS terug zijn van hun verplichte militaire dienst, werkt de groep nu al aan een comeback. De mannen zullen te horen zijn in ‘Despicable Me 4’. Dat maakt het X-account van de film bekend.

Op social media is sinds gisteren een teaser te vinden waarin BTS-leden als Minions worden afgebeeld en dansend te zien zijn op de melodie van ‘Permission to Dance’. In het bijschrift staat de datum van 21 juni geschreven. Hopelijk krijgen we dan meer duidelijkheid over wat deze samenwerking precies te betekenen heeft.

Ondertussen wachten fans nog steeds met smart op de beëindiging van de militaire dienstplicht van de BTS-leden. Jin, die vorig jaar de eerste was die met zijn dienstplicht begon, rondde zijn dienst afgelopen week af en stond een dag later zelfs alweer op het podium bij het jaarlijkse BTS Festa in het Seoul Sports Complex. De overige leden zijn later klaar.

‘Bridgerton’-acteur Luke Newton heeft nieuwe relatie

Karen Luiken-15 juni 2024 om 06:10

Helaas voor iedereen die hoopte op een vurige romance met ‘Bridgerton’-ster Luke Newton. De acteur heeft volgens E Online! een nieuwe liefde gevonden.

De gelukkige in kwestie? Danseres Antonia Roumelioti, met wie Luke eerder deze week in het openbaar in Londen verscheen. De twee liepen hand in hand na een afterparty van een première van ‘Bridgerton’.

Luke speelt de hoofdrol in het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’, waar zijn relatie met Penelope Featherington centraal staat. Het seizoen werd opgedeeld in twee delen; het eerste verscheen in mei op Netflix, het tweede afgelopen week.

Ontdek meer