Derde 'Avatar'-film laat donkere kant van Na'vi zien

Karen Luiken-04 januari 2023 om 12:09

Hoewel de tweede ‘Avatar’-film pas net uit is in de bioscoop, wordt er nu al nagedacht over de derde film. Regisseur James Cameron heeft er al een aantal ideeën voor. Zo vertelt hij in ’20 Minutes’ bijvoorbeeld dat hij van plan is een nieuw soort Na’vi te introduceren.

In ‘Avatar: The Way of Water’ krijgen de kijkers twee verschillende Na’vi-clans te zien. De ene leeft in de bossen, de andere in het water. Beide stammen leven een vredig bestaan en zijn niet uit op wraak.

Maar of dat betekent dat álle Na’vi-bevolkingen goed zijn? Nee. James Cameron zal in de derde film een nieuwe clan introduceren die de donkere kant van de Na’vi laat zien. “De derde ‘Avatar’ zal andere culturen verkennen dan die ik al heb laten zien”, zegt de regisseur volgens Variety. “Ik wil de Na’vi vanuit een andere hoek laten zien, omdat ik tot nu toe alleen hun goede kanten heb getoond.”

Hij vervolgt: “In de eerdere films zijn er zeer negatieve voorbeelden van mensen en positieve van de Na’vi, maar in de derde film gaan we het tegenovergestelde doen. We gaan nieuwe werelden verkennen, terwijl we het verhaal van de hoofdpersoon voortzetten.”

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer