‘House of the Dragon’ is meest gedownloade serie van 2022

Dieter Blarinckx-04 januari 2023 om 10:31

Eén van de meest besproken en bekeken series van het afgelopen jaar, is ongetwijfeld wel ‘House of the Dragon’, de langverwachte spin-off van ‘Game of Thrones’. En die reeks is nu ook effectief de meest gedownloade serie van 2022.

Het jaar 2022 was het jaar van twee grote en langverwachte series: ‘House of the Dragon’ en ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’. Maar het is toch de eerste die het vaakst illegaal gedownload werd.

Website TorrentFreak publiceert ieder jaar de cijfers van de meest gedownloade series van het jaar. Bovenaan staat ‘House of the Dragon’, en dat is niet verwonderlijk. Die ranglijst van vaakst gedownloade series werd tot in 2019 jaar na jaar aangevoerd door ‘Game of Thrones’…

‘House of the Dragon’ wordt gevolgd door ‘The Rings of Power’. Op de derde plaats staat ‘The Boys’.

Check hieronder de trailer van 'House of the Dragon' en stream alle afleveringen nu via Streamz:

Twee nieuwe jagers in volgend seizoen 'Het Jachtseizoen'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:05

‘Het Jachtseizoen’ krijgt een tweede seizoen mét nieuwe jagers. Naast Laura Tesoro doen dit keer ook Nora Gharib en Julie Van den Steen mee aan het zenuwslopende kat-en-muisspel.

In het nieuwe seizoen ontsnappen er opnieuw acht bekende duo’s uit hun cel. Hun doel? Vier uur lang uit de handen blijven van Laura, Nora en Julie. Ze mogen slechts één hulpmiddel op voorhand regelen, verder krijgen ze niets. Geen gsm, geen geld en ook geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen en hun feloranje overalls moeten ze ten allen tijde aanhouden. Een stevige portie geluk, een serieuze dosis creativiteit en alle hulp van toevallige voorbijgangers zijn dus meer dan welkom.

“Vorig seizoen slaagden we erin heel wat boeven te vangen, dus ik ben benieuwd wie we dit jaar in de boeien kunnen slaan”, zegt ervaren jagr Laura. “Ondertussen ken ik het spel, weet ik wat de valkuilen zijn en ben ik er dus meer dan ooit klaar voor! Mijn ultieme doel is vooruitdenken en de boeven een stapje voor proberen te zijn.”

De opnames van het nieuwe seizoen zijn onlangs van start gegaan. Het is nog niet bekend wanneer de afleveringen op VTM verschijnen.

Je kunt je nu inschrijven voor nieuw seizoen 'Love Island'

Karen Luiken-04 juni 2023 om 10:01

Altijd al op televisie willen komen? Ben je vrijgezel? En toevallig ook nog op zoek naar de liefde? Pak dan nu je kans. De makers van ‘Love Island’ zijn voor een nieuw seizoen op zoek naar deelnemers.

Het wordt alweer het vierde seizoen van de Vlaams-Nederlandse versie van ‘Love Island’. Dit keer worden er opnieuw twaalf singels gevolgd tijdens hun verblijf op een idyllisch eiland. Ze zijn er allemaal met hetzelfde doel: de ware liefde vinden door niet alleen elkaars hart te veroveren, maar ook dat van de kijkers thuis.

Wie zich aan wil melden, moet tussen de twintig en dertig jaar oud zijn. Voldoe jij aan die eis? Dan kun je je hier inschrijven!

Ontdek meer