‘House of the Dragon’ is meest gedownloade serie van 2022

Dieter Blarinckx-04 januari 2023 om 10:31

Eén van de meest besproken en bekeken series van het afgelopen jaar, is ongetwijfeld wel ‘House of the Dragon’, de langverwachte spin-off van ‘Game of Thrones’. En die reeks is nu ook effectief de meest gedownloade serie van 2022.

Het jaar 2022 was het jaar van twee grote en langverwachte series: ‘House of the Dragon’ en ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’. Maar het is toch de eerste die het vaakst illegaal gedownload werd.

Website TorrentFreak publiceert ieder jaar de cijfers van de meest gedownloade series van het jaar. Bovenaan staat ‘House of the Dragon’, en dat is niet verwonderlijk. Die ranglijst van vaakst gedownloade series werd tot in 2019 jaar na jaar aangevoerd door ‘Game of Thrones’…

‘House of the Dragon’ wordt gevolgd door ‘The Rings of Power’. Op de derde plaats staat ‘The Boys’.

Check hieronder de trailer van 'House of the Dragon' en stream alle afleveringen nu via Streamz:

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer