Julie Vermeire vanaf 16 januari te zien in 'Een Echte Job'

Karen Luiken-04 januari 2023 om 08:06

Julie Vermeire doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘Een Echte Job’. Vanaf maandag 16 januari is ze samen met An Lemmens, Dominique Persoone, Andy Peelman en Sarah Mouhamou te zien in het programma.

De opnames zijn gemaakt in het Onze-Lieve-Vrouwenziekenhuis in Aalst. Julie en de andere deelnemers lopen daar drie weken lang stage als verpleegkundige. Ze doen dag- en nachtshiften en staan samen met hun mentoren klaar voor patiënten en hun familie. Ook krijgen ze allemaal een eigen afdeling in het ziekenhuis. Voor Julie is dat geriatrie, waar ze zich ontfermt over de oudsten onder de patiënten.

"Mijn oma is heel haar carrière lang verpleegster geweest. Dat heeft me altijd gefascineerd. Ik stelde ook steeds heel veel vragen als ze thuiskwam”, vertelt Julie. “Ik ben een spraakwaterval dus dat komt helemaal goed. En ook handig om mijn papa later te kunnen verzorgen.”

‘Een Echte Job’ is vanaf maandag 16 januari om 20.35 uur te zien bij VTM.

Emoties laaien hoog op in 'Big Brother'

Karen Luiken-25 januari 2023 om 16:42

Als je in een huis met allerlei verschillende mensen zit, kan er niet met iedereen een klik zijn. Dat is ook het geval in de ‘Big Brother’-villa. Lindsey en Ilse raken in een discussie en barsten vervolgens allebei in tranen uit. “Ik had al een kutdag.” Sneak preview!

Mummie is het nieuwste figuur uit 'The Masked Singer'

Karen Luiken-25 januari 2023 om 06:53

En wéér een nieuw figuur heeft zichzelf voorgesteld als nieuwe deelnemer van het aankomende seizoen van ‘The Masked Singer’. Mummie introduceerde zichzelf vanmorgen op de radio.

Verschillende radiozenders onderbraken hun uitzending om Mummie haar song te laten horen en daarmee dus ook meteen haar stem. Ze zong ‘Bad Romance van Lady Gaga’, hetzelfde liedje dat ze ook in de eerste show van ‘The Masked Singer’ op vrijdag 3 februari zal laten horen.

Mummie wordt omschreven als iemand die veel om haar uiterlijk geeft. Ze bestelt make-up, gaat naar de kapper en doet aan sport. Ook zit ze op Tinder om daar – hopelijk – de liefde van haar leven te kunnen vinden.

“Op papyrus ben ik misschien een paar eeuwen oud, maar geef toe: ik ben toch een behoorlijk bevallige bejaarde?”, zo stelt Mummie zich voor. “Mijn beautyrituelen heb ik helemaal gecoverd en van uitdroging heb ik ook amper last. Mijn relatiestatus? Tja, laat ons zeggen ‘het is ingewikkeld’. Mijn laatste romance was ten dode opgeschreven, oh mes femmes, wat een histoire… Die farao bleek eerder een fara-no. Hoog tijd voor een ander spoor. Dus de jacht is open! Wie wordt de man van mummie? Nieuwsflash aan alle mooie mannen: met jullie heb ik nog grootse plannen!”

Ontdek meer