Julie Vermeire vanaf 16 januari te zien in 'Een Echte Job'

Karen Luiken-04 januari 2023 om 08:06

Julie Vermeire doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘Een Echte Job’. Vanaf maandag 16 januari is ze samen met An Lemmens, Dominique Persoone, Andy Peelman en Sarah Mouhamou te zien in het programma.

De opnames zijn gemaakt in het Onze-Lieve-Vrouwenziekenhuis in Aalst. Julie en de andere deelnemers lopen daar drie weken lang stage als verpleegkundige. Ze doen dag- en nachtshiften en staan samen met hun mentoren klaar voor patiënten en hun familie. Ook krijgen ze allemaal een eigen afdeling in het ziekenhuis. Voor Julie is dat geriatrie, waar ze zich ontfermt over de oudsten onder de patiënten.

"Mijn oma is heel haar carrière lang verpleegster geweest. Dat heeft me altijd gefascineerd. Ik stelde ook steeds heel veel vragen als ze thuiskwam”, vertelt Julie. “Ik ben een spraakwaterval dus dat komt helemaal goed. En ook handig om mijn papa later te kunnen verzorgen.”

‘Een Echte Job’ is vanaf maandag 16 januari om 20.35 uur te zien bij VTM.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer