Julie Vermeire vanaf 16 januari te zien in 'Een Echte Job'

Karen Luiken-04 januari 2023 om 08:06

Julie Vermeire doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘Een Echte Job’. Vanaf maandag 16 januari is ze samen met An Lemmens, Dominique Persoone, Andy Peelman en Sarah Mouhamou te zien in het programma.

De opnames zijn gemaakt in het Onze-Lieve-Vrouwenziekenhuis in Aalst. Julie en de andere deelnemers lopen daar drie weken lang stage als verpleegkundige. Ze doen dag- en nachtshiften en staan samen met hun mentoren klaar voor patiënten en hun familie. Ook krijgen ze allemaal een eigen afdeling in het ziekenhuis. Voor Julie is dat geriatrie, waar ze zich ontfermt over de oudsten onder de patiënten.

"Mijn oma is heel haar carrière lang verpleegster geweest. Dat heeft me altijd gefascineerd. Ik stelde ook steeds heel veel vragen als ze thuiskwam”, vertelt Julie. “Ik ben een spraakwaterval dus dat komt helemaal goed. En ook handig om mijn papa later te kunnen verzorgen.”

‘Een Echte Job’ is vanaf maandag 16 januari om 20.35 uur te zien bij VTM.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer