Julie Vermeire vanaf 16 januari te zien in 'Een Echte Job'

Karen Luiken-04 januari 2023 om 08:06

Julie Vermeire doet mee aan het nieuwe seizoen van ‘Een Echte Job’. Vanaf maandag 16 januari is ze samen met An Lemmens, Dominique Persoone, Andy Peelman en Sarah Mouhamou te zien in het programma.

De opnames zijn gemaakt in het Onze-Lieve-Vrouwenziekenhuis in Aalst. Julie en de andere deelnemers lopen daar drie weken lang stage als verpleegkundige. Ze doen dag- en nachtshiften en staan samen met hun mentoren klaar voor patiënten en hun familie. Ook krijgen ze allemaal een eigen afdeling in het ziekenhuis. Voor Julie is dat geriatrie, waar ze zich ontfermt over de oudsten onder de patiënten.

"Mijn oma is heel haar carrière lang verpleegster geweest. Dat heeft me altijd gefascineerd. Ik stelde ook steeds heel veel vragen als ze thuiskwam”, vertelt Julie. “Ik ben een spraakwaterval dus dat komt helemaal goed. En ook handig om mijn papa later te kunnen verzorgen.”

‘Een Echte Job’ is vanaf maandag 16 januari om 20.35 uur te zien bij VTM.

Nieuwe actiefilm 'Twisters' breekt record

Karen Luiken-22 juli 2024 om 07:00

De nieuwe actiefilm ‘Twisters’ heeft een record verbroken. Het vervolg op ‘Twister’ uit 1996 heeft in de Verenigde Staten in het eerste weekend sinds de release 74,6 miljoen dollar opgehaald en pakt daarmee de beste opening voor een natuurrampfilm uit de geschiedenis. Dat meldt The Hollywood Reporter.

‘Twisters’ stoot met deze prestatie ‘The Day After Tomorrow’ van zijn troon. Die film, afkomstig uit 2004, bracht in het eerste weekend 68,4 miljoen dollar op en stond sindsdien op de eerste plek van natuurrampfilms met het beste openingsweekend.

‘Twisters’ gaat over een tornadojager en meteoroloog die na een verschrikkelijk avontuur van een paar jaar geleden, waarbij meerdere vrienden om het leven kwamen, wordt overgehaald om terug te keren naar Oklahoma om met een nieuw team en nieuwe technologieën op tornado’s te jagen. De hoofdrollen worden gespeeld door Daisy Edgar-Jones en Glen Powell.

Komst nieuwe 'Spider-Man'-film bevestigd

Karen Luiken-22 juli 2024 om 06:55

Het nieuws waarvan we hoopten dat het zou komen, is nu dan ook echt hier. Er is een nieuwe film over ‘Spider-Man’ in de maak. Producent Kevin Feige heeft in een gesprek met Gizmodo de komst van het project bevestigd.

“Producent Amy Pascal en ik werken eraan”, zegt Kevin Feige over de nieuwe film. “We hebben schrijvers die ons relatief snel een concept gaan leveren.”

Het gaat om de vierde ‘Spider-Man’ met Tom Holland in de hoofdrol. De laatste keer dat de acteur in de huid kroop van de superheld, was in ‘Spider-Man: No Way Home’, waar hij in 2021 samen met de voormalige ‘Spider-Man’-vertolkers Andrew Garfield en Tobey Maguire in te zien was.

Het is nog niet bekend wat de verhaallijn van de nieuwe film gaat worden en wanneer we het eindresultaat kunnen verwachten.

Ontdek meer