Nieuwe serie 'Shot In The Dark' nu te zien op Streamz

Karen Luiken-04 januari 2023 om 07:55

Wanneer heb je voor het laatst seks gehad? Wat is jouw type? Heb je al ooit iemand bedrogen? Met deze vragen gaan vrijgezellen uit Leuven en Gent op zoek naar hun perfecte match in de gloednieuwe TAGMAG-serie ‘Shot In The Dark’.

In ‘Shot In The Dark’ worden geblinddoekte singles met de beste wing(wo)man aan hun zijde losgelaten in een club om zich een weg te praten, ruiken en voelen naar hun perfecte match. Ze doen opdrachten en beantwoorden soms onmogelijke vragen. De ultieme blind date of een onmogelijke queeste?

De serie wordt gehost door Jaël Ost, Clémentine Caron, Kessy Kangala en Martijn Spaepen. De eerste beelden check je hieronder, de rest vind je vanaf vandaag op Streamz.

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Docu over Idina Menzel nu te streamen

Dieter Blarinckx-26 januari 2023 om 14:07- Foto:

Disney+

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse zangeres en actrice Idina Menzel, want haar aangekondigde docu staat sinds kort op Disney+.

De naam Idina Menzel zegt je misschien niet veel, maar als we haar 'Let it Go' laten zingen, herken je haar stem meteen! Zij was immers de stem van Elsa in de 'Frozen'-films, maar was ook al te zien in de Disneyfilm 'Enchanted' en in 'Glee'.

In de speciale docu 'Idina Menzel: Which Way to the Stage?' volgen we de muzikale reis van Idina Menzel, Amerikaanse actrice, zangeres en songwriter, mogen we mee achter de schermen van haar laatste concert in Madison Square Garden, in haar geboortestad New York.

Check de trailer hieronder en stream 'm nu via Disney+.

Ontdek meer