Trailer van laatste seizoen 'Sky Rojo' is hier

Karen Luiken-04 januari 2023 om 07:49

Over anderhalve week, op vrijdag 13 januari, verschijnt het derde en laatste seizoen van ‘Sky Rojo’. Hoog tijd dus voor nieuwe beelden, moet Netflix gedacht hebben. De streamingsdienst heeft eindelijk een trailer online gegooid.

‘Sky Rojo’ gaat over Coral, Wendy en Gina. De drie dames zijn escorts en slaan door fatale gebeurtenissen in een bordeel op de vlucht voor hun pooier en zijn handlangers. Ze hebben één doel: vijf minuten langer in leven blijven. Om zover mogelijk vandaan te blijven van Christian en Moisés, gaan ze in het eerste seizoen op een gewelddadige roadtrip. In het tweede seizoen werden de rollen omgedraaid en waren het juist de dames die achter de heren aan zaten.

In het derde seizoen zien we hoe Coral, Wendy en Gina zijn ontsnapt aan hun pooier en met vier miljoen euro op zak een nieuw leven willen starten in een afgelegen vissersdorpje. Maar op een vredige dag, ver weg van alle pijn die ze hebben geleden, zien ze de twee huurmoordenaars Romeo en Moisés verschijnen op zee en begrijpen ze al snel dat ze hun verleden nog niet achter zich kunnen laten.

Concertfilm Taylor Swift kun je straks ook thuis bekijken

Karen Luiken-28 november 2023 om 07:44

Concertfilm van Taylor Swift nog niet gezien? Er bestaat een kans dat je er binnenkort in je luie zetel vanuit huis naar kunt kijken. De zangeres maakt bekend dat de film in verschillende landen te streamen zal zijn.

“Ik heb een verjaardag in het vooruitzicht en ik dacht dat we het leuke jaar dat we samen hebben gehad, kunnen vieren door ‘The Eras Tour Concert Film’ beschikbaar te maken om thuis te bekijken”, zegt Taylor op Instagram. “Ik ben heel blij dat de uitgebreidere versie van de film beschikbaar zal zijn voor verhuur in de Verenigde Staten, Canada en andere landen die binnenkort worden aangekondigd.”

De concertfilm wordt op 13 december, op de verjaardag van Taylor, gelanceerd. Of we er in België en Nederland ook naar kunnen kijken, zal later blijken. Laten we het hopen!

'De Verhulstjes': lunapark gaat fout bij Gert

Karen Luiken-27 november 2023 om 07:45

Wat een leuk bezoekje aan een lunapark in Kopenhagen had moeten worden, is voor Gert Verhulst geëindigd in een fiasco. Hij trapt op een voetbal en bezeert daarbij zijn enkel. "Ik kan beter petanquen, of mag dat ook niet meer?”, zegt hij beteuterd. Je bekijkt het fragment hieronder!

Ontdek meer