Zwangerschap kwam onverwachts voor Ronnie Flex en vriendin

Karen Luiken-16 juli 2021 om 03:55

​De zwangerschap van Demi de Boer kwam onverwachts. Dat vertelt Ronnie Flex, die binnenkort voor de tweede keer vader wordt, in de ochtendshow van Radio 538.

Ronnie en Demi kondigden gisteren aan samen een kleine te verwachten. En hoewel de zwangerschap misschien niet gepland was, zijn de ouders to be helemaal happy. “We zijn er allebei hartstikke blij mee”, zegt de rapper.

Voor Ronnie wordt het zijn tweede kindje. Tweeënhalf jaar geleden werd hij voor het eerst papa van dochter Nori. “In het begin vond ik het nog wennen, misschien omdat het mijn eerste kindje was. Maar nu vind ik het zo leuk en ligt het me lekker. Broodjes smeren in de ochtend, ophalen en brengen naar de crèche, spelen met barbies. Ik vind het allemaal top.”

Demi is zwanger van een meisje, wat betekent dat Ronnie wederom een dochtertje krijgt. “Daar ben ik blij mee, want ik weet al een beetje hoe het gaat. Ik heb de smaak helemaal te pakken gekregen.”

Jonatan Medart en Elodie Gabias samen op de vlucht in 'Klopjacht Celebs'

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 09:19

Hoewel het nog even wachten is op het tweede seizoen van 'Klopjacht', verwent zender Play4 ons wel met een leuk tussendoortje: 'Klopjacht Celebs'. Jonatan Medart en Elodie Gabias vormen een team en nemen het op tegen Julie Vermeire en Laurins Dursin.

"THE WORD IS OUT 🙏🥰🤩 @elogabias en ik vormen samen een team in Klopjacht Celebs en nemen het op tegen @julievermeire en @laudursin ! Heb zo moeten lachen 😅 Je kan vanaf vandaag, 12u, elke dag (t.e.m. vrijdag) een aflevering checken op @goplay.be @play4_be Zeker kijken! 🤩" klinkt het bij de enthousiaste aankondiging van Jonatan.

In 'Klopjacht Celebs' krijgen de bekende duo's exact 50 uur om onder de radar te blijven en een bepaald eindpunt te bereiken. Om dat punt te bereiken krijgen ze verschillende tips. Danny Kampers gaat, net zoals in de normale reeks, aan de slag met zijn ganse team om de voortvluchtigen zo snel mogelijk op te pakken.

‘Klopjacht Celebs’ is vanaf nu elke dag om 12 uur te zien op GoPlay.be.

Stripper veilt onderbroek van prins Harry uit Las Vegas

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:15- Foto:

Photo by rupixen.com on Unsplash

Ex-stripper Carrie Royale gaat de onderbroek van prins Harry online plaatsen voor verkoop op entertainmentsite TMZ. Althans dat beweert ze. Volgens haar zou prins Harry die onderbroek gedragen hebben tijdens zijn beruchte avond in Las Vegas in 2012.

Ex-stripper Carrie zal de onderbroek vanaf donderdag online veilen. Ze begint met een startbod van 10.000 dollar, maar ze verwacht er veel meer voor te krijgen. Volgens haar zou het hoogste bod voor de onderbroek wel een miljoen kunnen zijn. Ze zou een deel van de opbrengst doneren aanArchewell, de stichting die Harry en zijn vrouw Meghan samen hebben opgericht.

In 2012 doken er beelden op van prins Harry in Las Vegas. Tijdens een potje stripbiljart was hij al zijn kleren verloren. Carrie Royale beweert dat ze er die avond ook bij was en dat ze toen Harry's onderbroek heeft bijgehouden. Naast de onderbroek zal ze ook de jurk en badkleding die ze toen droeg online veilen.

Ontdek meer