Zwangerschap kwam onverwachts voor Ronnie Flex en vriendin

Karen Luiken-16 juli 2021 om 03:55

​De zwangerschap van Demi de Boer kwam onverwachts. Dat vertelt Ronnie Flex, die binnenkort voor de tweede keer vader wordt, in de ochtendshow van Radio 538.

Ronnie en Demi kondigden gisteren aan samen een kleine te verwachten. En hoewel de zwangerschap misschien niet gepland was, zijn de ouders to be helemaal happy. “We zijn er allebei hartstikke blij mee”, zegt de rapper.

Voor Ronnie wordt het zijn tweede kindje. Tweeënhalf jaar geleden werd hij voor het eerst papa van dochter Nori. “In het begin vond ik het nog wennen, misschien omdat het mijn eerste kindje was. Maar nu vind ik het zo leuk en ligt het me lekker. Broodjes smeren in de ochtend, ophalen en brengen naar de crèche, spelen met barbies. Ik vind het allemaal top.”

Demi is zwanger van een meisje, wat betekent dat Ronnie wederom een dochtertje krijgt. “Daar ben ik blij mee, want ik weet al een beetje hoe het gaat. Ik heb de smaak helemaal te pakken gekregen.”

Daniel Radcliffe heeft nieuwe grote rol beet

Dieter Blarinckx-18 januari 2022 om 21:16

Hij zal voor velen altijd Harry Potter blijven, maar toch heeft acteur Daniel Radcliffe een nieuwe grote rol beet. De inmiddels 32-jarige Britse acteur kruipt binnenkort in de huid van muzikant Weird Al Yankovic. Dat werd begin deze week bekendgemaakt.

‘Weird: The Al Yankovic Story’, vertelt het verhaal van de bekende zanger rond de tijd dat hij zijn eerste grote hits ‘Eat It’ en ‘Like a Surgeon’ maakte, maar ook zijn celebrity-affaires en extravagante levensstijl komen aan bod. Opnames zullen al starten in februari.

Waar en wanneer de film net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten, dus stay tuned!

'Riverdale'-ster eerlijk over toxic zelfbeeld

Karen Luiken-18 januari 2022 om 17:03

Lili Reinhart heeft de afgelopen maanden geworsteld met obsessieve gedachten over haar lichaam en gewicht. Dat laat de ‘Riverdale’-ster weten in een aantal eerlijke berichten op social media.

“Het is behoorlijk ernstig”, schrijft Lili over haar struggles. “Ik wil een moment nemen om me kwetsbaar op te stellen en dit te delen in de hoop dat mensen die hier ook mee kampen, zich niet alleen voelen."

De 25-jarige actrice laat weten dat haar problemen met haar lichaamsbeeld zijn verergerd door het Hollywood-leventje. “Het is een uitdaging om met liefde naar je lichaam te kijken in plaats van met kritiek. Het is een oefening die ik nog steeds aan het leren ben. Ik had nooit verwacht dat het werken in deze industrie, die zo geobsedeerd is door vrouwenlichamen en gewicht, zoveel problemen zou kunnen veroorzaken met mijn eigen lichaamsacceptatie en positiviteit. Maar het is wel zo.”

Lili zou willen dat ze niet was opgegroeid in een tijd waarin slanke vrouwen met kleine maatjes het ideaalbeeld vormen. “Ik heb in de spiegel gekeken en mijn huid strak naar achteren getrokken om te zien hoe ik eruit ‘zou’ moeten zien. Het is pijnlijk om te bedenken dat honderden miljoenen zich zorgen maken over hun lichaam.”

Hoewel Lili blij is dat haar lijf haar al 25 jaar een trouwe dienst bewijst, had ze gehoopt er meer van te kunnen houden. “Ik weet dat ik niet de enige ben met deze giftige manier van denken over mijn lichaam. Het is hartverscheurend dat dit gevoel door zovelen van ons wordt begrepen. Laten we er over praten. Normaliseer het. Leef mee met anderen.”

Ontdek meer