Netflix trekt stekker uit serie '1899'

Dieter Blarinckx-03 januari 2023 om 13:20

Droevig nieuws voor de fans van de nieuwe Netflix-serie '1899' want de makers van de serie hebben zopas aangekondigd dat Netflix besloten heeft om de serie na een seizoen al stop te zetten. Er komen dus geen nieuwe afleveringen meer.

'1899' ging op 17 november in première op Netflix. De serie vertelt het verhaal van een migrantenschip dat op weg naar New York de koers moet verleggen na een aantal mysterieze voorvallen. De verbijsterde passagiers worden geconfronteerd met een onbegrijpelijk raadsel. Het eerste seizoen eindigde met een grote twist, maar helaas zullen we dus geen vervolg meer moeten verwachten.

Bedenkers Jantje Friese en Baran bo Odar plaatsten volgend bericht op sociale media:

Check de trailer hieronder en stream het eerste seizoen nu via Netflix:

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Langverwachte reeks 'Avatar: The Last Airbender' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 februari 2024 om 13:04

De kalender geeft vandaag de datum van 22 februari aan en dat betekent voor Netflix-abonnees maar één ding: de langverwachte live action-versie van de tekenfilm ‘Avatar: The Last Airbender’ is eindelijk te zien!

De reeks gaat over de jongen Avatar Aang, een jonge Air Nomad, die de vier elementaire krachten Water, Aarde, Vuur en Lucht moet leren beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als prins Zuko.

De serie bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer