Studio 100 plant revival van 'De Drie Biggetjes' met nieuwe K3

Dieter Blarinckx-03 januari 2023 om 13:07

Groot en muzikaal nieuws het Vlaamse medialandschap want het lijkt erop dat Studio 100 van plan is om de succesvolle en populaire musical 'De Drie Biggetjes' terug te brengen! Deze keer met Hanne, Marthe en Julia in de drie hoofdrollen.

Het nieuws werd nog niet 100% bevestigd door Studio 100 zelf, maar er zouden wel al audities plaatsvinden deze maand. Deze audities zijn dan vooral voor het ensemble. De drie biggetjes worden natuurlijk vertolkt door K3 zelf, met Hanne, Marthe en Julia. Het zal dan ook officieel de eerste musical zijn voor de meisjes. De laatste K3-musical is ondertussen immers als zo'n twaalf jaar geleden...

'De Drie Biggetjes' was een gigantisch succes bij zijn debuut in 2003 en werd daarna zelfs hernomen in 2007.

Stay tuned voor meer updates!

Check hieronder alvast een nostalgisch fragment uit de musical met Karen, Kristel en Kathleen:

Langverwachte reeks 'Avatar: The Last Airbender' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 februari 2024 om 13:04

De kalender geeft vandaag de datum van 22 februari aan en dat betekent voor Netflix-abonnees maar één ding: de langverwachte live action-versie van de tekenfilm ‘Avatar: The Last Airbender’ is eindelijk te zien!

De reeks gaat over de jongen Avatar Aang, een jonge Air Nomad, die de vier elementaire krachten Water, Aarde, Vuur en Lucht moet leren beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als prins Zuko.

De serie bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Kom donderdag 29/2 naar Après-Ski XXL in Gent!

Simon Smetryns-22 februari 2024 om 09:15

Het is bijna tijd om je skipak uit de kast te halen en je dansmoves te laten zien, want Route du Soleil en TAGMAG komen terug met de meest epische après-ski party van het jaar!

Bereid je voor op een nacht vol onvergetelijke feestschijven in de Oude Vismijn, Gent. Met DJ's Omdat Het Kan, Nina Black, Yolotanker, Breaze, Tola OG en Hide n Seek, brengen we jou terug naar de bergen van Andorra of de Franse Alpen.

Dus zet je schrap en maak je klaar voor een apres-ski avontuur dat je niet wilt missen: donderdag 29 februari '24! Info en tickets vind je HIER.

Ontdek meer