Studio 100 plant revival van 'De Drie Biggetjes' met nieuwe K3

Dieter Blarinckx-03 januari 2023 om 13:07

Groot en muzikaal nieuws het Vlaamse medialandschap want het lijkt erop dat Studio 100 van plan is om de succesvolle en populaire musical 'De Drie Biggetjes' terug te brengen! Deze keer met Hanne, Marthe en Julia in de drie hoofdrollen.

Het nieuws werd nog niet 100% bevestigd door Studio 100 zelf, maar er zouden wel al audities plaatsvinden deze maand. Deze audities zijn dan vooral voor het ensemble. De drie biggetjes worden natuurlijk vertolkt door K3 zelf, met Hanne, Marthe en Julia. Het zal dan ook officieel de eerste musical zijn voor de meisjes. De laatste K3-musical is ondertussen immers als zo'n twaalf jaar geleden...

'De Drie Biggetjes' was een gigantisch succes bij zijn debuut in 2003 en werd daarna zelfs hernomen in 2007.

Stay tuned voor meer updates!

Check hieronder alvast een nostalgisch fragment uit de musical met Karen, Kristel en Kathleen:

Chad Michael Murray te zien in vervolg 'Freaky Friday'

Karen Luiken-21 juli 2024 om 10:05

De cast van het langverwachte vervolg op de nostalgische film ‘Freaky Friday’ krijgt steeds meer vorm. Naast Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis maakt ook Chad Michael Murray een comeback. Dat laat Disney weten met een foto op Instagram.

Chad vertolkte in de originele film uit 2003 de rol van Jake, de crush van Anna Coleman. Voor het vervolg kruipt in hij de huid van datzelfde personage. “Jake is back, baby”, schrijft Disney bij een foto van de acteur. “De sequel van ‘Freaky Friday’ komt in 2025 naar het witte doek.”

Het nieuws over de komst van de sequel werd eerder dit jaar bevestigd door de hoofdrolspeelsters Lindsay Lohan en Jamie Lee Curtis. Zij deelden in juni een foto van de start van de opnames. “De Colemans zijn terug”, schreven ze toen.

Vanaf nu te zien: nieuw seizoen 'Cobra Kai'

Karen Luiken-20 juli 2024 om 11:18

Fans hebben er lang op moeten wachten, maar deze week is het dan eindelijk zover: het zesde seizoen van ‘Cobra Kai’ staat op Netflix. Althans, een deel daarvan.

Het nieuwe seizoen is opgedeeld in vijftien afleveringen, waarvan de eerste vijf vanaf nu op Netflix te zien zijn. Het tweede deel verschijnt pas een hele poos later, namelijk op 28 november. Het derde en laatste deel zal pas vanaf een nog onbekende datum in 2025 te zien zijn.

Na dit seizoen stopt ‘Cobra Kai’, een reboot van ‘Karate Kid’, er definitief mee. Er komt nog wel een ‘Karate Kid’-film, maar die verschijnt pas volgend jaar.

Ontdek meer