Studio 100 plant revival van 'De Drie Biggetjes' met nieuwe K3

Dieter Blarinckx-03 januari 2023 om 13:07

Groot en muzikaal nieuws het Vlaamse medialandschap want het lijkt erop dat Studio 100 van plan is om de succesvolle en populaire musical 'De Drie Biggetjes' terug te brengen! Deze keer met Hanne, Marthe en Julia in de drie hoofdrollen.

Het nieuws werd nog niet 100% bevestigd door Studio 100 zelf, maar er zouden wel al audities plaatsvinden deze maand. Deze audities zijn dan vooral voor het ensemble. De drie biggetjes worden natuurlijk vertolkt door K3 zelf, met Hanne, Marthe en Julia. Het zal dan ook officieel de eerste musical zijn voor de meisjes. De laatste K3-musical is ondertussen immers als zo'n twaalf jaar geleden...

'De Drie Biggetjes' was een gigantisch succes bij zijn debuut in 2003 en werd daarna zelfs hernomen in 2007.

Stay tuned voor meer updates!

Check hieronder alvast een nostalgisch fragment uit de musical met Karen, Kristel en Kathleen:

Dude Perfect brengt Panda-Monium World Tour naar België

Joyce Vander Auwera-19 april 2024 om 17:30

De legendarische trick-shot artiesten van Dude Perfect maken zich klaar om de boel op stelten te zetten in Europa. En ja hoor, ook België staat op hun lijstje! Op 22 september zullen ze de Lotto Arena in Antwerpen doen oplichten met hun legendarische tricks en uitdagingen.

Deze groep van vijf vrienden uit Texas, bekend als Dude Perfect, heeft een wereldwijde fanbase veroverd met hun gekke trick-shots, uitdagingen en wedstrijden op YouTube. Tyler 'The Beard' Toney, 'The Twins' Cory en Coby Cotton, Garrett 'The Purple Hoser' Hilbert en Cody 'The Tall Guy' Jones hebben een indrukwekkende online aanwezigheid, met meer dan 60 miljoen YouTube-abonnees, 12 miljoen Instagram-volgers en 18 miljoen TikTok-volgers. Ze behoren tot de crème de la crème van de sport- en entertainmentwereld.

Coby Cotton liet weten: "Het was altijd al een droom van ons om onze tournee buiten de VS te brengen en contact te maken met onze fans over de hele wereld. We zijn zo opgewonden dat het eindelijk zover is en kijken uit naar deze eerste stap om onze live show naar het buitenland te brengen."

"Eerlijk gezegd heb ik zoveel wedstrijden tegen de jongens in de VS gewonnen dat het tijd leek om ze een kans te geven op buitenlands grondgebied. Ik kan niet wachten om ze voor een nieuw publiek te verslaan", voegde Tyler Toney eraan toe.

Dus, Europa, maak je klaar om deze legendarische dudes te ontmoeten! Tickets voor Dude Perfect op 22 september in de Lotto Arena zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 26 april om 10 uur via greenhousetalent.com.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

Ontdek meer