Studio 100 plant revival van 'De Drie Biggetjes' met nieuwe K3

Dieter Blarinckx-03 januari 2023 om 13:07

Groot en muzikaal nieuws het Vlaamse medialandschap want het lijkt erop dat Studio 100 van plan is om de succesvolle en populaire musical 'De Drie Biggetjes' terug te brengen! Deze keer met Hanne, Marthe en Julia in de drie hoofdrollen.

Het nieuws werd nog niet 100% bevestigd door Studio 100 zelf, maar er zouden wel al audities plaatsvinden deze maand. Deze audities zijn dan vooral voor het ensemble. De drie biggetjes worden natuurlijk vertolkt door K3 zelf, met Hanne, Marthe en Julia. Het zal dan ook officieel de eerste musical zijn voor de meisjes. De laatste K3-musical is ondertussen immers als zo'n twaalf jaar geleden...

'De Drie Biggetjes' was een gigantisch succes bij zijn debuut in 2003 en werd daarna zelfs hernomen in 2007.

Stay tuned voor meer updates!

Check hieronder alvast een nostalgisch fragment uit de musical met Karen, Kristel en Kathleen:

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Ontdek meer