Studio 100 plant revival van 'De Drie Biggetjes' met nieuwe K3

Dieter Blarinckx-03 januari 2023 om 13:07

Groot en muzikaal nieuws het Vlaamse medialandschap want het lijkt erop dat Studio 100 van plan is om de succesvolle en populaire musical 'De Drie Biggetjes' terug te brengen! Deze keer met Hanne, Marthe en Julia in de drie hoofdrollen.

Het nieuws werd nog niet 100% bevestigd door Studio 100 zelf, maar er zouden wel al audities plaatsvinden deze maand. Deze audities zijn dan vooral voor het ensemble. De drie biggetjes worden natuurlijk vertolkt door K3 zelf, met Hanne, Marthe en Julia. Het zal dan ook officieel de eerste musical zijn voor de meisjes. De laatste K3-musical is ondertussen immers als zo'n twaalf jaar geleden...

'De Drie Biggetjes' was een gigantisch succes bij zijn debuut in 2003 en werd daarna zelfs hernomen in 2007.

Stay tuned voor meer updates!

Check hieronder alvast een nostalgisch fragment uit de musical met Karen, Kristel en Kathleen:

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer