'Big Brother' krijgt nieuwe twists

Karen Luiken-03 januari 2023 om 12:25

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’, dat aanstaande maandag van start gaat, zal er een tikkeltje anders uitzien dan eerdere seizoenen. RTL maakt bekend dat we verschillende twists kunnen verwachten.

Normaal gesproken bouwen de bewoners een jackpot op, die uiteindelijk naar de winnaar gaat. Dit jaar zal dat andersom zijn. De deelnemers beginnen met 100.000 euro, maar kunnen dat bedrag beïnvloeden gedurende het spel.

Een ander nieuwigheidje is de ‘Big Brother’-coin, die de bewoners moeten verdienen om luxe items voor in het huis te bemachtigen. Ook is er een geheime kamer waar gestreden kan worden voor een mysterieuze prijs én maken de kandidaten kans op de ‘Power of Nomination’.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ellen en Marie hebben het moeilijk in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:09

Vanavond is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’. De familie is op reis en maakt een cruisetocht op zee. Soms gaat dat goed, soms iets minder. Want als het schip zich op woelige wateren bevindt, krijgen Ellen en Marie het allebei moeilijk. Even liggen lijkt dan het beste, maar is dat wel zo? Sneak preview!

Ontdek meer