'Big Brother' krijgt nieuwe twists

Karen Luiken-03 januari 2023 om 12:25

Het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’, dat aanstaande maandag van start gaat, zal er een tikkeltje anders uitzien dan eerdere seizoenen. RTL maakt bekend dat we verschillende twists kunnen verwachten.

Normaal gesproken bouwen de bewoners een jackpot op, die uiteindelijk naar de winnaar gaat. Dit jaar zal dat andersom zijn. De deelnemers beginnen met 100.000 euro, maar kunnen dat bedrag beïnvloeden gedurende het spel.

Een ander nieuwigheidje is de ‘Big Brother’-coin, die de bewoners moeten verdienen om luxe items voor in het huis te bemachtigen. Ook is er een geheime kamer waar gestreden kan worden voor een mysterieuze prijs én maken de kandidaten kans op de ‘Power of Nomination’.

Op deze dag keert 'Sex/Life' terug met nieuw seizoen

Karen Luiken-04 februari 2023 om 10:18

Markeer de datum van 2 maart met grote, rode letters in je agenda. Op die dag ben je niet beschikbaar voor afspraakjes, gezelligheid of allerlei verplichtingen. Het is namelijk de datum waarop het tweede seizoen van ‘Sex/Life’ verschijnt.

In het nieuwe seizoen zien we hoe Billie te maken krijgt met nieuwe uitdagingen en verlangens, terwijl ze er alles aan doet om het leven te krijgen waar ze zo op hoopt. Maar kan ze alles hebben waar ze zo naar hunkert? Kan ze haar relatie met zowel haar man Cooper als haar minnaar Brad voortzetten?

Bekijk de eerste beelden hier:

'Selling Sunset'-ster Heather Rae moeder geworden

Karen Luiken-04 februari 2023 om 09:53

Het leven van ‘Selling Sunset’-ster Heather Rae zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn. De realityster is voor het eerst moeder geworden, zo laat ze weten met een foto op Instagram.

Heather en haar man Tarek El Moussa verwelkomden hun kindje, een zoon, op 31 januari. “Onze kleine jongen is geboren”, schrijft Tarek. “Moeder en baby zijn gelukkig, gezond en moe. We zijn zo blij.”

Het was voor Heather niet gemakkelijk om zwanger te worden. De twee begonnen aan een IVF-traject en bleken al snel aan de start van dat traject in verwachting te zijn.

Het is nog niet bekend welke naam de kleine spruit heeft gekregen.

Ontdek meer