'Black Panther: Wakanda Forever' vanaf deze datum te zien op Disney+

Karen Luiken-03 januari 2023 om 12:11

Goed nieuws voor abonnees van Disney+ die krap bij kas zitten en geen geld hebben om naar de bioscoop te gaan. De streamingsdienst gooit over een paar weken al ‘Black Panther: Wakanda Forever’ online, slechts een paar maanden na de release.

Fans vragen zich al een tijdje af wanneer de tweede ‘Black Panther’-film op het wereldwijde web komt te staan. Wel, Disney heft een antwoord voor je. Over 29 dagen is het zover, oftewel: op 1 februari.

In ‘Black Panther: Wakanda Forever’ vechten koningin Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye en de Dora Milaje na de dood van koning T’Challa tegen vijandige wereldmachten om hun natie te beschermen. Samen met Nakia en Everett Ross proberen de helden een nieuwe toekomst voor het koninkrijk Wakanda te bouwen.

Opnames derde ‘Knives Out’-film gestart

Karen Luiken-11 juni 2024 om 04:51

De opnames van het derde deel in de ‘Knives Out’-filmreeks zijn van start gegaan. Dat nieuws maakt Rian Johnson, de regisseur van het project, bekend via Instagram.

Bij de aankondiging wordt een foto van hoofdrolspeler Daniel Craig gedeeld. Hij kruipt voor de film opnieuw in de huid van detective Benoit Blanc. Net zoals in de vorige twee delen zal hij ook dit keer weer een moordmysterie ontrafelen terwijl hij omringd wordt door een nieuwe cast bestaande uit allerlei potentiële daders. Die cast bevat namen als Mila Kunis, Jeremy Renner, Josh Brolin, Glenn Close, Andrew Scott, Cailee Spaeny en Kerry Washington.

De derde film, die 'Wake Up a Dead Man: A Knives Out Mystery’ gaat heten, moet in 2025 verschijnen.

'SpongeBob SquarePants'-film over Plankton in de maak

Karen Luiken-07 juni 2024 om 07:28

Niet alleen SpongeBob SquarePants maakt genoeg avonturen mee om er een complete serie en verschillende films over te maken, ook Plankton verdient een podium. Netflix heeft bekendgemaakt een film over het kleine schurkje te maken.

Plankton runt het Chum Bucket-restaurant samen met Karen, een computer die niet alleen zijn sidekick maar ook zijn vrouw is. In de animatiefilm wordt de wereld van Plankton op zijn kop gezet wanneer zijn plan voor wereldheerschappij wordt gedwarsboomd.

De film wordt geregisseerd door Dave Needham en moet in 2025 op het digitale scherm verschijnen.

Ontdek meer