Alfie uit 'Emily in Paris' in race voor nieuwe James Bond

Karen Luiken-03 januari 2023 om 08:08

Lucien Laviscount, de acteur die veel mensen zullen kennen als Alfie uit ‘Emily in Paris’, staat naar verluidt in de rij om de nieuwe James Bond te worden. The Daily Mail meldt dat hij de aandacht heeft getrokken van Barbara Broccoli, de grote ‘James Bond’-baas.

Als Lucien inderdaad James Bond wordt, dan heeft hij dat te danken aan zijn rol in ‘Emily in Paris’. Een bron zegt dat hij alle vakjes aanvinkt. “Hij is een super getalenteerde acteur, is buitengewoon knap en heeft in de afgelopen achttien maanden veel nieuwe fans verzameld sinds hij te zien is in Emily in Paris”, zo klinkt het. “Bazen van James Bond zien hem al voor zich in de 007-smoking. Ze zien hoe passend bij de rol hij eruit zal zien.”

Andere pluspunten van Lucien zijn z’n Britse accent en zijn leeftijd. De acteur is nu dertig jaar oud en zou perfect in het plaatje van Barbara Broccoli passen. Zij wil dat de volgende James Bond-acteur het personage vijftien jaar lang zal spelen.

'Jane the Virgin'-actrice mama geworden

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:51

Gina Rodriguez is bevallen van haar eerste kindje. Zij en haar echtgenoot Joe LoCicero hebben een baby gekregen, meldt Page Six.

De ‘Jane the Virgin’-ster werd samen met haar kersverse baby gespot tijdens een wandeling in Los Angeles. Ze maakte in juli vorig jaar bekend zwanger te zijn door op social media een positieve zwangerschapstest te delen.

Het is niet bekend wanneer de kleine spruit van Jane en Joe, die elkaar in 2016 ontmoetten tijdens opnames van ‘Jane the Virgin’, precies is geboren. Hetzelfde geldt voor het geslacht en de naam; ook daar zijn nog geen details over gedeeld.

'De Mol' van start: dit mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-20 maart 2023 om 07:44

Na maanden wachten is het nieuwe seizoen van 'De Mol' eindelijk van start gegaan. Met tien nieuwe deelnemers, waarvan de eerste negen zich in de voorbije weken al bekendmaakten. Gisteren werd duidelijk dat niemand minder dan BV'er Matteo Simoni de tiende deelnemer is. In onderstaande fragmenten is te zien hoe hij zichzelf onthult, hoe hij zijn eerste opdracht krijgt, vertelt hij hoe hij onopgemerkt in Arizona kwam én krijgen we te zien hoe hij het programma in de eerste aflevering alweer moet verlaten.

Ontdek meer