Alfie uit 'Emily in Paris' in race voor nieuwe James Bond

Karen Luiken-03 januari 2023 om 08:08

Lucien Laviscount, de acteur die veel mensen zullen kennen als Alfie uit ‘Emily in Paris’, staat naar verluidt in de rij om de nieuwe James Bond te worden. The Daily Mail meldt dat hij de aandacht heeft getrokken van Barbara Broccoli, de grote ‘James Bond’-baas.

Als Lucien inderdaad James Bond wordt, dan heeft hij dat te danken aan zijn rol in ‘Emily in Paris’. Een bron zegt dat hij alle vakjes aanvinkt. “Hij is een super getalenteerde acteur, is buitengewoon knap en heeft in de afgelopen achttien maanden veel nieuwe fans verzameld sinds hij te zien is in Emily in Paris”, zo klinkt het. “Bazen van James Bond zien hem al voor zich in de 007-smoking. Ze zien hoe passend bij de rol hij eruit zal zien.”

Andere pluspunten van Lucien zijn z’n Britse accent en zijn leeftijd. De acteur is nu dertig jaar oud en zou perfect in het plaatje van Barbara Broccoli passen. Zij wil dat de volgende James Bond-acteur het personage vijftien jaar lang zal spelen.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer