Alfie uit 'Emily in Paris' in race voor nieuwe James Bond

Karen Luiken-03 januari 2023 om 08:08

Lucien Laviscount, de acteur die veel mensen zullen kennen als Alfie uit ‘Emily in Paris’, staat naar verluidt in de rij om de nieuwe James Bond te worden. The Daily Mail meldt dat hij de aandacht heeft getrokken van Barbara Broccoli, de grote ‘James Bond’-baas.

Als Lucien inderdaad James Bond wordt, dan heeft hij dat te danken aan zijn rol in ‘Emily in Paris’. Een bron zegt dat hij alle vakjes aanvinkt. “Hij is een super getalenteerde acteur, is buitengewoon knap en heeft in de afgelopen achttien maanden veel nieuwe fans verzameld sinds hij te zien is in Emily in Paris”, zo klinkt het. “Bazen van James Bond zien hem al voor zich in de 007-smoking. Ze zien hoe passend bij de rol hij eruit zal zien.”

Andere pluspunten van Lucien zijn z’n Britse accent en zijn leeftijd. De acteur is nu dertig jaar oud en zou perfect in het plaatje van Barbara Broccoli passen. Zij wil dat de volgende James Bond-acteur het personage vijftien jaar lang zal spelen.

Ariana Grande neemt pauze van muziek

Chelsy Vanlerberghe-12 juli 2024 om 09:01

Ariana Grande neemt even afstand van alles behalve 'Wicked'. Dat liet de 'thank u, next'-zangeres zelf weten via Instagram. Fans die hopen op een tour of op nieuwe muziek, zullen dus even geduld moeten hebben.

“Ik hou zo veel van jullie allemaal", begon de popster. “Maar ik heb besloten om voorlopig even te stoppen met alles wat niet met Wicked te maken heeft. Ik ben enorm dankbaar voor jullie geduld en vooral super enthousiast over alles wat nog komt. Tot snel!”

Grande speelt Glinda in de verfilming van de populaire musical 'Wicked', iets waar ze als kind al van droomde. De film verschijnt in twee delen: het eerste deel komt op 22 november 2024 uit, en het tweede op 26 november 2025.

Tussen de opnames door, bracht Ariana ook haar zevende studioalbum 'Eternal Sunshine' uit. Eerder deze week onthulde Ariana dat er een deluxe versie van het album aankomt, maar dat die nog even op zich laat wachten. Ook op een tour zullen fans dus nog even moeten wachten. De focus ligt momenteel dus volledig op 'Wicked'!

Derde en laatste seizoen 'Vikings: Valhalla' staat online

Karen Luiken-12 juli 2024 om 08:21

Je kunt vanaf nu genieten van nog één laatste slotspektakel, daarna is het gedaan met de hitserie ‘Vikings: Valhalla’. Het derde seizoen staat op Netflix!

‘Vikings: Valhalla’ verscheen in 2022 voor het eerst op Netflix en volgt de reis van Leif Eriksson, een legendarische ontdekkingsreiziger, Freydis, schildmaagd en krijger, en Harald Sigurdsson, voorbestemd als heerser. De personages worden gespeeld door de acteurs Sam Corlett, Frida Gustavsson en Seo Suter.

De producent van de serie, Jeb Stuart, liet vorig jaar al weten dat het derde seizoen het laatste zou worden. “Ik wist meteen al dat ik wilde laten zien hoe drie van de beroemdste Vikingen de iconen werden die we vandaag de dag kennen. Dat is precies wat we hebben gedaan”, zei hij in een verklaring. “Verhaaltechnisch is het logisch dat de reizen van [de hoofdpersonages] Leif, Freydis en Harald eindigen met het derde seizoen. We kunnen niet wachten tot fans het slotstuk zien.”

Ontdek meer