Radiozender Qmusic haalt Måneskin naar ons land

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 21:17

Hoewel de Italiaanse band Måneskin pas in maart naar ons land komt voor een uitverkocht concert in Vorst Nationaal, heeft de Vlaamse radiozender Qmusic er toch voor kunnen zorgen dat je de band eerder aan het werk ziet: ze komen op 15 januari naar The Cube van Q.

Vanaf maandag 9 januari vallen er bij Qmusic dagelijks twee tickets te winnen voor de kleine en intieme showcase van de band Måneskin. Die zal plaatsvinden op zondag 15 januari in The Cube.

Hoe maak je net kans op een duoticket? Wel, wie een nummer van de Italiaanse band hoort op de radio, kan een bericht sturen in de Q-app om mee te spelen.

De showcase in The Cube zal ook live te volgen zijn via de website van Qmusic zelf.

Good luck!

Beyoncé verrast fans met nieuwe single

Karen Luiken-03 december 2023 om 07:56

Het is een geweldig weekend voor fans van Beyoncé. Niet alleen de concertfilm van de zangeres ging afgelopen vrijdag in première, ze heeft ook een gloednieuwe single uitgebracht.

Het nummer heet ‘My House’ en is ook te horen in de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Het is gemaakt in samenwerking met de Amerikaanse zanger, songwriter en muziekproducent The-Dream. Hij werkte ook met Beyoncé aan het nummer ‘Single Ladies’.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.