Radiozender Qmusic haalt Måneskin naar ons land

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 21:17

Hoewel de Italiaanse band Måneskin pas in maart naar ons land komt voor een uitverkocht concert in Vorst Nationaal, heeft de Vlaamse radiozender Qmusic er toch voor kunnen zorgen dat je de band eerder aan het werk ziet: ze komen op 15 januari naar The Cube van Q.

Vanaf maandag 9 januari vallen er bij Qmusic dagelijks twee tickets te winnen voor de kleine en intieme showcase van de band Måneskin. Die zal plaatsvinden op zondag 15 januari in The Cube.

Hoe maak je net kans op een duoticket? Wel, wie een nummer van de Italiaanse band hoort op de radio, kan een bericht sturen in de Q-app om mee te spelen.

De showcase in The Cube zal ook live te volgen zijn via de website van Qmusic zelf.

Good luck!

Zien: Koreaanse zanggroep gaat viraal met 'Coco'

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 17:12

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke en hartverwarmende content tegen. Zo ook de YouTube-video van een zanggroep die een cover brengt van de bekende Disneyfilm 'Coco'.

De Zuid-Koreaanse acapellagroep MayTree is al even actief op YouTube en dropt regelmatig acapella-covers van de meest bekende songs. Afgelopen Halloween deden ze dat ook met de muziek van de animatiefilm 'Coco' en nu gaat die viraal!

Hoewel de video dus al meer dan 3 maanden oud is, is hij nu vooral de ronde aan het gaan op sociale media. En terecht, want hij is de moeite waard!

Check de leuke en swingende video hier:

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Ontdek meer