The Weeknd pakt groot Spotify-record

Karen Luiken-02 januari 2023 om 15:57

The Weeknd begint het jaar met een grote mijlpaal. Zijn nummer ‘Blinding Lights’ is de meest gestreamde plaat ooit op Spotify.

‘Blinding Lights’ werd in 2019 uitgebracht en is sindsdien meer dan 3,3 miljard keer beluisterd op Spotify. Dat is meer dan ‘Shape Of You’, die hiervoor aan kop stond. Het liedje van Ed Sheeran is naar de tweede plek verhuisd. ‘Dance Monkey’ van Tones and I’ staat op de derde plek.

The Weeknd deelt het nieuws in een Tweet. “Gelukkig nieuwjaar aan Blinding Lights”, schrijft hij. “De meest gestreamde song ooit.”

Selena Gomez niet langer vrijgezel

Karen Luiken-08 december 2023 om 12:18- Foto:

Instagram: Selena Gomez

Selena Gomez is officieel van de vrijgezelle markt verdwenen. De actrice heeft bevestigd dat ze een relatie heeft met producer Benny Blanco.

Het nieuws kwam donderdag aan het licht, nadat een fanaccount op Instagram een foto van Selena en Benny plaatste. Selena reageerde daar zelf op met de tekst: “Hij is mijn alles en zit in mijn hart.”

Het is niet bekend hoelang Selena en Benny nu samen zijn, maar we weten wel dat de twee onlangs samen hebben gewerkt aan Selena’s nieuws nummer ‘Single Soon’. Het kersverse koppel blijkt dus zowel privé als zakelijk een gouden match.

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Ontdek meer