'Titanic' keert terug naar Belgische bioscopen!

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 12:07

Goed nieuws voor de fans van de romantische rampenfilm 'Titanic', want volgende maand zal hij terug (even) te zien zijn in de Belgische bioscopen!

De film dateert al van 1997, maar blijft tot op vandaag énorm populair. Regisseur James Cameron beseft dat maar al te goed en heeft dus besloten de film ook terug even uit te zenden in de bioscopen.

'Titanic' zal in een gerestaureerde versie uitkomen rond Valentijn (14 februari) maar er is helaas nog niet geweten voor hoelang we op het grote scherm kunnen gaan genieten van Jack en Rose.

De film vertelt het tragische verhaal van het wereldberoemde schip Titanic op haar eerste (en meteen ook laatste) reis. Aan boord leren Jack en Rose elkaar kennen en dat mondt uit in een hartstochtelijke en verboden romance...

Stay tuned voor de laatste updates!

Demi Lovato maakt docu over kindsterren

Karen Luiken-17 maart 2023 om 09:57

Demi Lovato werkt aan een nieuwe documentaire. De zangeres is volgens IndieWire bezig met ‘Child Star’, een film over kindsterretjes.

‘Child Star’ concentreert zich op de hoogte- en dieptepunten van het sterrendom van kinderen, waarbij wordt gekeken naar hoe de schijnwerpers en roem hun toekomst beïnvloeden. Er komen ervaringen van Demi voorbij, die als tiener bij Disney Channel werkte, plus interviews met andere kindsterren.

“Er is geen betere film voor mijn regiedebuut dan dit verhaal. Het komt heel dichtbij”, zegt Demi in een verklaring. “Ons project werpt licht op belangrijke boodschappen over opgroeien in de publieke belangstelling en leren onze grenzen te bewaken.”

De productie van de docu is al begonnen en zal naar verwachting ergens volgend jaar op Hulu verschijnen.

Meer details bekend over 'Dune: Part Two'

Karen Luiken-15 maart 2023 om 14:58

Het wachten op het vervolg van ‘Dune’ was al moeilijk, maar wordt alleen nog maar moeilijker nu costume designer Jacqueline West een aantal veelbelovende details heeft vrijgegeven. In een interview met Deadline vertelt ze wat we van de film mogen verwachten.

West zegt dat ‘Dune: Part Two’ veel arbeidsintensiever was dan ‘Dune: Part One’. “In het tweede deel duik je in de verschillende werelden van Dune”, zo klinkt het. “We zien hoe de wereld van de keizer eruitziet. We gaan naar zijn planeet. We brengen veel tijd door op Giedi Prime, de planeet Harkonnen. En we brengen veel tijd door in de wereld van Vladimir en Feyd-Rautha Harkonnen.”

Alle werelden worden volgens West uitgebreid. “We hebben drie afzonderlijke, verschillend ogende werelden gemaakt. En we bezoeken opnieuw de eeuwenoude Bene Gesserits, die er met hun kostuums bijna uitzien als Egyptische mummies. Ik vind het visueel verbluffend, zowel de sets als de cinematografie en de concepten.”

Ontdek meer