Is Marthe nu ook zwanger?

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 11:56

Nu Hanne van K3 bevallen is van een kerngezond jongetje, Julien, leek het online even allemaal rond Marthe te draaien. Op Kerst plaatste ze immers een foto met een champagneglas in de hand, gevuld met water. Haar volgers wisten het zeker: “ze is zwanger!”

Marthe stapte in 2022 in het huwelijkbootje met Sinerjey Meyfroodt, de choreograaf van o.a. Baba Yega. En nu denken haar volgers dat ze hun eerste kindje verwachten, althans, zo klinkt het toch bij de comments op de foto van Marthe.:“Zou er een reden zijn voor het water in het glas?”, of “Moet je ons iets vertellen, want ik zie water?”, zijn een greep uit de vele reacties.

Marthe heeft nu zélf gereageerd op de heisa en drukt de roddels over haar zwangerschap voor eens en voor altijd de kop in. Dat deed ze nu met een passende foto met een glas champagne, échte champagne! “Een glaasje bubbels in plaats van plat water”, luidt de caption.

Check de postjes hieronder:

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Ontdek meer