Is Marthe nu ook zwanger?

Dieter Blarinckx-02 januari 2023 om 11:56

Nu Hanne van K3 bevallen is van een kerngezond jongetje, Julien, leek het online even allemaal rond Marthe te draaien. Op Kerst plaatste ze immers een foto met een champagneglas in de hand, gevuld met water. Haar volgers wisten het zeker: “ze is zwanger!”

Marthe stapte in 2022 in het huwelijkbootje met Sinerjey Meyfroodt, de choreograaf van o.a. Baba Yega. En nu denken haar volgers dat ze hun eerste kindje verwachten, althans, zo klinkt het toch bij de comments op de foto van Marthe.:“Zou er een reden zijn voor het water in het glas?”, of “Moet je ons iets vertellen, want ik zie water?”, zijn een greep uit de vele reacties.

Marthe heeft nu zélf gereageerd op de heisa en drukt de roddels over haar zwangerschap voor eens en voor altijd de kop in. Dat deed ze nu met een passende foto met een glas champagne, échte champagne! “Een glaasje bubbels in plaats van plat water”, luidt de caption.

Check de postjes hieronder:

JADE van Little Mix lost eerste solosingle

Chelsy Vanlerberghe-19 juli 2024 om 13:12

JADE, oftewel Jade Thirlwall van girlband Little Mix, heeft vandaag haar eerste solosingle uitgebracht: 'Angel of My Dreams'. Ze trakteerde haar fans ook meteen op een bijhorende music video.

Het gaat over haar haat-liefdeverhouding met de popindustrie, waar ze sinds 2011 middenin zit.

“Ik wilde geen veilig eerste nummer uitbrengen, dat was echt belangrijk voor mij,” zegt JADE. “Ik wil laten zien wie ik ben als soloartiest. Ik wil dat mensen het horen en denken 'wat is dit voor een nummer?'. Mijn grootste nachtmerrie is dat iemand mijn nummer hoort en zegt 'dat is wel leuk'.”

In de teksten wilde JADE terugkijken op haar tijd in een industrie die haar zowel enorme hoogtepunten als diepe dalen heeft gebracht. “Het gaat over hoe geobsedeerd ik ben met de industrie – dus er zijn teksten zoals 'love when you call me a star' – maar er is ook de donkere kant die daarbij hoort. Het is niet zo glamoureus als het lijkt", legt ze uit.

Amerikaanse stalker Taylor Swift opgepakt in Duitsland

Karen Luiken-19 juli 2024 om 08:15

Een Amerikaanse man is opgepakt op verdenking van het stalken van Taylor Swift. Dat gebeurde in Duitsland, waar de zangeres op dit moment is voor optredens van haar ‘The Eras Tour’.

De man werd gearresteerd nadat hij Taylor en haar vriend Travis Kelce had lastiggevallen op social media. Hij wordt in ieder geval tot zaterdag vastgehouden, wat betekent dat hij tot die tijd niet in de buurt kan komen van Taylor. De zangeres is tot en met vandaag in het Duitse Gelsenkirchen en reist daarna voor andere concerten door naar Hamburg en München.

“De bedreigingen waren zo ernstig dat gevaar voor beide personen niet kon worden uitgesloten”, zegt de politie van Gelsenkirchen over de berichten van de stalker.

Ontdek meer