Derde seizoen 'Bridgerton' loopt vertraging op

Karen Luiken-02 januari 2023 om 11:44

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ laat hoogstwaarschijnlijk wat langer op zich wachten. Een bron vertelt volgens The Mail on Sunday dat de scenarioschrijver niet tevreden is met de ‘erg donkere verhaallijn’.

In het derde seizoen wordt het liefdesverhaal van Penelope Featherington en Colin Bridgerton verteld. De scripts liggen er al, maar insiders melden dat sommige delen herschreven moeten worden omdat Shonda Rhimes, de producent van het show, het te donker vindt. Ze wil kijkers meer plezier geven.

“Het filmen loopt vertraging op omdat de scenarioschrijver niet tevreden is”, aldus een bron. “Er is ons verteld dat er meer plezier in moet, dus daarom zijn er wat veranderingen en dus vertragingen. Een ding is zeker: het productieteam wil het goed doen voor ‘Bridgerton’-fans, zodat ze net zoveel van dit seizoen genieten als van voorgaande.”

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Harry Styles bereikt grote mijlpaal met 'As It Was'

Karen Luiken-26 september 2023 om 08:56- Foto:

Reuters

Harry Styles heeft een grote mijlpaal bereikt met ‘As It Was’. Het nummer staat maar liefst 77 weken op rij in de hitlijst Ultratop. Geen enkele andere artiest kreeg dat eerder voor elkaar.

‘As It Was’ kwam in april 2022 op de eerste plek in de hitlijst te staan. Daar bleef het nummer veertien weken lang, daarna zakte het langzaam maar zeker naar onderen. Veel liedjes verdwijnen op een gegeven moment uit de Ultratop, maar dat gebeurde niet met de song van Harry Styles. Die staat er na 77 weken nog steeds in.

De Britse artiest stoot met zijn mijlpaal The Weeknd van zijn troon. Die stond met zijn liedje ‘Blinding Lights’ 76 weken in de Ultratop. Daarna volgen The Black Eyed Peas met ‘I Gotta Feeling’ (66 weken) en Ed Sheeran met ‘Shape Of You’ (64 weken).

Ontdek meer