Derde seizoen 'Bridgerton' loopt vertraging op

Karen Luiken-02 januari 2023 om 11:44

Het derde seizoen van ‘Bridgerton’ laat hoogstwaarschijnlijk wat langer op zich wachten. Een bron vertelt volgens The Mail on Sunday dat de scenarioschrijver niet tevreden is met de ‘erg donkere verhaallijn’.

In het derde seizoen wordt het liefdesverhaal van Penelope Featherington en Colin Bridgerton verteld. De scripts liggen er al, maar insiders melden dat sommige delen herschreven moeten worden omdat Shonda Rhimes, de producent van het show, het te donker vindt. Ze wil kijkers meer plezier geven.

“Het filmen loopt vertraging op omdat de scenarioschrijver niet tevreden is”, aldus een bron. “Er is ons verteld dat er meer plezier in moet, dus daarom zijn er wat veranderingen en dus vertragingen. Een ding is zeker: het productieteam wil het goed doen voor ‘Bridgerton’-fans, zodat ze net zoveel van dit seizoen genieten als van voorgaande.”

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer