Laura Tesoro en NikkieTutorials in jury 'Eurosong'

Karen Luiken-02 januari 2023 om 11:26

Op 14 januari weten we wie er voor België naar het Eurosongfestival in Liverpool gaat. De kanshebbers zijn al een tijdje bekend, maar nu weten we ook welke juryleden de winnaar gaan uitkiezen.

Kijkers van ‘Eurosong’ beslissen samen met een vakjury wie ons lang mag vertegenwoordigen. Ze hebben de keuze uit Loredana, Chérine, Ameerah, Gustpah, gala dragot, The Starlings en Hunter Falls. Maar wie wordt het? Dat is onder andere aan Laura Tesoro, die samen met Nikkie de Jager, Jérémie Makiese en Alexander Rybak de jury vormen.

Laura deed in 2016 mee aan het Eurosongfestival en eindigde toen op de tiende plek. “Het Songfestival was een 'once in a lifetime thing' om mee te maken en vooral het zotste dat ik ooit mocht doen”, zegt ze. “Ik vind het superleuk om nog eens betrokken te zijn in het hele gebeuren. Ik ben benieuwd naar de songs en de acts en ik kijk ernaar uit om iedereen alles te zien geven!”

Nikkie de Jager, die in 2021 het songfestival presenteerde, is net zo enthousiast en zegt: “Ik zoek een totaalplaatje, waar alles perfect samenkomt..Dat is waar ik op ga letten! Dat ik al eens Eurovision mocht presenteren was al een droom die uitkwam. Maar dat ik nu mee mag bepalen wie België gaat vertegenwoordigen, vind ik net zo'n groot feestje. Wat een vertrouwen… Ik heb er zin in!”

Millie Bobby Brown in geheim getrouwd

Karen Luiken-25 mei 2024 om 10:29

Millie Bobby Brown is in het huwelijksbootje gestapt. The Sun meldt dat de ‘Stranger Things’-ster afgelopen weekend in het geheim het jawoord heeft gegeven aan Jake Bongiovi.

Het was een kleine ceremonie met een select clubje gasten. “Het was een rustige, romantische aangelegenheid waar hun naaste familie bij aanwezig was toen ze hun geloften aflegden”, zegt een bron. Later dit jaar zou het koppel nog een grotere ceremonie plannen.

Millie en Jake werden in de zomer van 2021 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt. Twee jaar later ging Jake op één knie.

Netflix lost trailer van eerste Spaanse sportdocu 'LALIGA: All Access'

Chelsy Vanlerberghe-24 mei 2024 om 14:02

Netflix heeft de officiële teaser trailer vrijgegeven van 'LALIGA: All Access', over de bekende Spaanse voetbalcompetitie. De serie, meteen ook de allereerste Spaanse sportdocumentaire, is vanaf 19 juli beschikbaar.

LALIGA gaat niet alleen over voetbal; het gaat over passie, het gaat over spanning. LALIGA wordt beslist op het veld, maar ook daarbuiten: in de kleedkamer, op de tribunes, in de buitenwijken van het stadion, op de wedstrijddag. “We volgen de ontwikkelingen van revelatie Girona maar zien ook van dichtbij hoe de carrières van spelers zoals Rakitic bij Sevilla, Mata bij Getafe en Muniaín bij Athletic Bilbao dit seizoen eindigden. En we zien van dichtbij hoe spelers en fans de grote derby's van het land beleven, en natuurlijk ook El Clásico.”

De uitvoerend producent van de docuserie, Alex Martínez Roig, prijst het project als een primeur voor een van 's werelds grootste voetbalcompetities en benadrukt het belang van het menselijk maken van atleten. De serie belooft de diversiteit en kracht van LALIGA te laten zien, samen met de band tussen fans en clubs, en de persoonlijke uitdagingen van spelers en coaches.

De documentairereeks richt zich op de LALIGA-competitie van 2023-2024, een van de beste voetbalcompetities ter wereld. Unieke clubs strijden het hele seizoen met hun sterke en zwakke punten. Met onbeperkte toegang achter de schermen en persoonlijke verhalen, belooft 'LALIGA: All Access' een must-watch te worden voor fans van een van de meest gevolgde competities ter wereld.

Ontdek meer