Laura Tesoro en NikkieTutorials in jury 'Eurosong'

Karen Luiken-02 januari 2023 om 11:26

Op 14 januari weten we wie er voor België naar het Eurosongfestival in Liverpool gaat. De kanshebbers zijn al een tijdje bekend, maar nu weten we ook welke juryleden de winnaar gaan uitkiezen.

Kijkers van ‘Eurosong’ beslissen samen met een vakjury wie ons lang mag vertegenwoordigen. Ze hebben de keuze uit Loredana, Chérine, Ameerah, Gustpah, gala dragot, The Starlings en Hunter Falls. Maar wie wordt het? Dat is onder andere aan Laura Tesoro, die samen met Nikkie de Jager, Jérémie Makiese en Alexander Rybak de jury vormen.

Laura deed in 2016 mee aan het Eurosongfestival en eindigde toen op de tiende plek. “Het Songfestival was een 'once in a lifetime thing' om mee te maken en vooral het zotste dat ik ooit mocht doen”, zegt ze. “Ik vind het superleuk om nog eens betrokken te zijn in het hele gebeuren. Ik ben benieuwd naar de songs en de acts en ik kijk ernaar uit om iedereen alles te zien geven!”

Nikkie de Jager, die in 2021 het songfestival presenteerde, is net zo enthousiast en zegt: “Ik zoek een totaalplaatje, waar alles perfect samenkomt..Dat is waar ik op ga letten! Dat ik al eens Eurovision mocht presenteren was al een droom die uitkwam. Maar dat ik nu mee mag bepalen wie België gaat vertegenwoordigen, vind ik net zo'n groot feestje. Wat een vertrouwen… Ik heb er zin in!”

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer