Laura Tesoro en NikkieTutorials in jury 'Eurosong'

Karen Luiken-02 januari 2023 om 11:26

Op 14 januari weten we wie er voor België naar het Eurosongfestival in Liverpool gaat. De kanshebbers zijn al een tijdje bekend, maar nu weten we ook welke juryleden de winnaar gaan uitkiezen.

Kijkers van ‘Eurosong’ beslissen samen met een vakjury wie ons lang mag vertegenwoordigen. Ze hebben de keuze uit Loredana, Chérine, Ameerah, Gustpah, gala dragot, The Starlings en Hunter Falls. Maar wie wordt het? Dat is onder andere aan Laura Tesoro, die samen met Nikkie de Jager, Jérémie Makiese en Alexander Rybak de jury vormen.

Laura deed in 2016 mee aan het Eurosongfestival en eindigde toen op de tiende plek. “Het Songfestival was een 'once in a lifetime thing' om mee te maken en vooral het zotste dat ik ooit mocht doen”, zegt ze. “Ik vind het superleuk om nog eens betrokken te zijn in het hele gebeuren. Ik ben benieuwd naar de songs en de acts en ik kijk ernaar uit om iedereen alles te zien geven!”

Nikkie de Jager, die in 2021 het songfestival presenteerde, is net zo enthousiast en zegt: “Ik zoek een totaalplaatje, waar alles perfect samenkomt..Dat is waar ik op ga letten! Dat ik al eens Eurovision mocht presenteren was al een droom die uitkwam. Maar dat ik nu mee mag bepalen wie België gaat vertegenwoordigen, vind ik net zo'n groot feestje. Wat een vertrouwen… Ik heb er zin in!”

Netflix deelt eerste glim van nieuwe datingshow 'Perfect Match'

Karen Luiken-03 februari 2023 om 10:04

Dacht je alle datingshows inmiddels wel te hebben gezien? Nee hoor. Netflix heeft weer iets nieuws bedacht: de streamingsdienst lanceert binnenkort de serie ‘Perfect Match’.

In ‘Perfect Match’ mogen stellen die kunnen bewijzen dat ze goed bij elkaar passen, beslissen over andere matches in de datingshow. Zij mogen zeggen welke deelnemers met elkaar op date moeten en kunnen zo op een positieve óf negatieve manier invloed uitoefenen op het verloop van de show.

De deelnemende vrijgezellen zullen voor veel kijkers geen onbekenden zijn. Ze hebben namelijk allemaal al eens meegedaan aan een eerdere datingshow. Sommigen waren te zien in ‘Love is Blind’, anderen in ‘Too Hot To Handle’, ‘The Circle’ of ‘The Mole.

Het eerste seizoen van ‘Perfect Match’ komt op Valentijnsdag (14 februari) naar Netflix.

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Ontdek meer