Wie biedt? Huis uit tweede 'Knives Out'-film staat op vastgoedsite

Karen Luiken-02 januari 2023 om 08:14

Heb jij met grote en vooral jaloerse ogen naar het enorme huis uit de tweede ‘Knives Out’-film ‘Glass Onion’ zitten kijken? Het is nu te vinden op een website van een vastgoedmakelaar.

Het landgoed bevindt zich op een Grieks privé-eiland en bestaat uit 17 slaapkamers, 22 badkamers, 6 zwembaden, een fitnessruimte en een privéstrand. Het pand is 29.000 vierkante meter groot en is verder ook nog voorzien van verschillende tuinen en een parkeerplaats op het dak. Als je naar buiten kijkt, heb je uitzicht op de Egeïsche zee.

De woning staat op online met een prijskaartje van 450 miljoen dollar. De kans is klein dat je zoveel geld hebt liggen, maar mocht je het toch hebben en van plan zijn een bod te doen, dan moeten we je helaas teleurstellen. Het huis staat namelijk niet écht te koop. Het gaat om een marketingstunt van Netflix om de film te promoten en meer fans te trekken.

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer