Wie biedt? Huis uit tweede 'Knives Out'-film staat op vastgoedsite

Karen Luiken-02 januari 2023 om 08:14

Heb jij met grote en vooral jaloerse ogen naar het enorme huis uit de tweede ‘Knives Out’-film ‘Glass Onion’ zitten kijken? Het is nu te vinden op een website van een vastgoedmakelaar.

Het landgoed bevindt zich op een Grieks privé-eiland en bestaat uit 17 slaapkamers, 22 badkamers, 6 zwembaden, een fitnessruimte en een privéstrand. Het pand is 29.000 vierkante meter groot en is verder ook nog voorzien van verschillende tuinen en een parkeerplaats op het dak. Als je naar buiten kijkt, heb je uitzicht op de Egeïsche zee.

De woning staat op online met een prijskaartje van 450 miljoen dollar. De kans is klein dat je zoveel geld hebt liggen, maar mocht je het toch hebben en van plan zijn een bod te doen, dan moeten we je helaas teleurstellen. Het huis staat namelijk niet écht te koop. Het gaat om een marketingstunt van Netflix om de film te promoten en meer fans te trekken.

Deze realityster is niet gevraagd voor nieuw seizoen 'Selling Sunset'

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:35

Het zesde seizoen van ‘Selling Sunset’ is op komst en de opnames van het zevende seizoen zijn in volle gang. Een groot deel van de originele cast keert daarvoor terug, maar iemand die daar niet tussenzit, is Heather Rae El Moussa.

De realityster die onlangs moeder werd van haar eerste kindje, zegt in een gesprek met E! News dat ze nog niet gevraagd is voor het zevende seizoen. “Ze zijn al aan het filmen, maar ik ben met zwangerschapsverlof geweest en heb zin om weer aan het werk te gaan. Tot nu toe ben ik alleen nog niet gebeld.”

Vervelend, vindt Heather dat. Vooral omdat ze niet weet wat de reden hiervan is. “Het is een beetje frustrerend. Ik heb geen idee wat hier aan de hand is.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' krijgt minder afleveringen

Karen Luiken-01 april 2023 om 07:16

Het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ wordt korter dan het eerste. HBO heeft aangekondigd dat het vervolg minder afleveringen zal bevatten.

Het eerste seizoen bevatte tien afleveringen, het tweede zal er volgens Deadline slechts acht tellen. En dat komt onverwachts, aangezien HBO eerder onthulde dat beide seizoenen evenveel afleveringen zouden krijgen.

Reden van deze verandering? De plannen maken deel uit van een ‘langetermijnplan’ van de serie. Bepaalde delen uit het tweede seizoen zullen verschuiven naar het derde seizoen, waaronder een groot gevecht.

‘House of the Dragon 2’ gaat in de zomer van 2024 in première.

Ontdek meer