Wie biedt? Huis uit tweede 'Knives Out'-film staat op vastgoedsite

Karen Luiken-02 januari 2023 om 08:14

Heb jij met grote en vooral jaloerse ogen naar het enorme huis uit de tweede ‘Knives Out’-film ‘Glass Onion’ zitten kijken? Het is nu te vinden op een website van een vastgoedmakelaar.

Het landgoed bevindt zich op een Grieks privé-eiland en bestaat uit 17 slaapkamers, 22 badkamers, 6 zwembaden, een fitnessruimte en een privéstrand. Het pand is 29.000 vierkante meter groot en is verder ook nog voorzien van verschillende tuinen en een parkeerplaats op het dak. Als je naar buiten kijkt, heb je uitzicht op de Egeïsche zee.

De woning staat op online met een prijskaartje van 450 miljoen dollar. De kans is klein dat je zoveel geld hebt liggen, maar mocht je het toch hebben en van plan zijn een bod te doen, dan moeten we je helaas teleurstellen. Het huis staat namelijk niet écht te koop. Het gaat om een marketingstunt van Netflix om de film te promoten en meer fans te trekken.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

Derde 'Maleficent'-film bevestigd

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:45

Disney werkt momenteel aan een derde ‘Maleficent’-film. Dat goede nieuws heeft hoofdrolspeelster Angelina Jolie bevestigd in een interview met The Wall Street Journal.

Angelina speelde de hoofdrol in de twee eerdere ‘Maleficent’-films, die in 2014 en 2019 uitkwamen. Het is inmiddels al twee jaar geleden dat ze op het scherm te zien was – dat gebeurde in de Marvel-film ‘Eternals’ en ‘Those Who Wish Me Dead - maar momenteel werkt ze aan een comeback en is ze met meerdere projecten bezig. ‘Maleficent 3’ zou daar er één van zijn.

De actrice heeft helaas nog niks gedeeld over de opnames van de film, de cast, de verhaallijn of over de periode waarin we het vervolg kunnen verwachten.

Ontdek meer