Ook voor deze grote film deed James Corden auditie

Karen Luiken-02 januari 2023 om 08:08

James Corden heeft niet één maar twee grote filmrollen misgelopen. Een paar dagen nadat hij vertelde auditie te hebben gedaan voor Samwise in ‘The Lord of the Rings’, onthult de presentator nu ook dat hij ook in de race was voor een rol in ‘The Whale’.

In een gesprek met Deadline zegt James dat hij auditie heeft gedaan voor de rol van Charlie in ‘The Whale’. “Ik zou die rol gaan spelen en Tom Ford zou de rol gaan regisseren”, aldus James.

Toch was het uiteindelijk niet hij die in de huid mocht kruipen van Charlie, maar Brendan Fraser. James denkt dat zijn leeftijd daar iets mee te maken kan hebben. James is 44 jaar oud, Brendan is 54.

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Disney+ deelt nieuwe posters van 'Peter Pan & Wendy'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 13:33

Disney+ heeft nieuwe beelden gedeeld van de langverwachte film ‘Peter Pan & Wendy’. Het gaat om personageposters waarop de karakters uit de live action-remake, die op 28 april verschijnt, zijn te zien.

‘Peter Pan & Wendy’ gaat over Wendy Darling, een jong meisje dat bang is om haar ouderlijk huis achter te laten, die Peter Pan ontmoet, een jongen die weigert volwassen te worden. Samen met haar broers en een kleine fee genaamd Tinker Bell, reist ze met Peter mee naar de magische wereld van Never Land. Daar ontmoet ze een kwaadaardige piratenkapitein, Captain Hook, en begint ze aan een spannend maar tegelijkertijd gevaarlijk avontuur dat haar leven voorgoed zal veranderen.

De rollen worden gespeeld door Jude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk en Jim Gaffigan.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Ontdek meer