Netflix zet verwijderde scène uit 'Heartstopper' online

Nico De Greef-31 december 2022 om 21:28

Netflix heeft op oudejaarsavond fans van 'Heartstopper' verrast met nog nooit eerder vertoonde beelden van het eerste seizoen van de reeks. De verwijderde scène toont een vertederend moment van de vriendschap tussen de personages Tao (William Gao) en Elle (Yasmin Finney).

Fans van de tienerreeks 'Heartstopper' moeten nog tot 2023 wachten op nieuwe afleveringen, maar dat betekent niet dat de streamer de fans al die tijd in de kou laat staan: op oudejaarsavond verraste Netflix kijkers door enkele nog nooit eerder vertoonde beelden uit eerste seizoen online te gooien.

In de clip zien we de personages Tao en Elle, tijdens een logeerpartijtje, een intiem moment met elkaar delen en elkaar knuffelen. De scène is belangrijk omdat de beelden het begin van de romantische relatie van de twee tieners lijkt te tonen, iets waar in de loop van het eerste seizoen sterk naar wordt gehint, maar nooit helemaal tot een climax komt. Waarom Netflix deze scène dan ook uit het seizoen heeft geknipt, is niet helemaal duidelijk, maar die-hard fans zullen de beelden zeker en vast weten te smaken.

Seizoen 2 in 2023

Netflix bevestigde onlangs dat het tweede seizoen van de LGBTQ+-reeks 'Heartstopper' ergens in 2023 zal worden uitgebracht. Het nieuwe seizoen moet een aantal nieuwe personages introduceren in het verhaal zoals de vader en oudere broer van hoofdrolspeler Nick Nelson (Kit Connor).

Bekijk de verwijderde scène van 'Heartstopper' hier:

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Netflix deelt nieuwe trailer van 'Berlin'

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:57

Netflix heeft het wachten op de ‘La Casa de Papel’ spin-off ‘Berlin’ iets draaglijker gemaakt. Er is een nieuwe trailer van de serie gedeeld.

De serie over Berlin speelt zich af vóor de gebeurtenissen in ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook wel, want het personage dat eigenlijk Andrés de Fonollosa heet, sterft in het originele verhaal. In de spin-off zien we hoe hij in zijn gouden tijden door Europa trekt en verschillende overvallen en diefstallen pleegt. Zijn grootste missie? In een paar uur tijd 44 miljoen euro stelen. Maar of hem dit gaat lukken…

Je ziet vanaf 29 december. Op die datum verschijnt ‘Berlin’ op Netflix.

Ontdek meer