Netflix zet verwijderde scène uit 'Heartstopper' online

Nico De Greef-31 december 2022 om 21:28

Netflix heeft op oudejaarsavond fans van 'Heartstopper' verrast met nog nooit eerder vertoonde beelden van het eerste seizoen van de reeks. De verwijderde scène toont een vertederend moment van de vriendschap tussen de personages Tao (William Gao) en Elle (Yasmin Finney).

Fans van de tienerreeks 'Heartstopper' moeten nog tot 2023 wachten op nieuwe afleveringen, maar dat betekent niet dat de streamer de fans al die tijd in de kou laat staan: op oudejaarsavond verraste Netflix kijkers door enkele nog nooit eerder vertoonde beelden uit eerste seizoen online te gooien.

In de clip zien we de personages Tao en Elle, tijdens een logeerpartijtje, een intiem moment met elkaar delen en elkaar knuffelen. De scène is belangrijk omdat de beelden het begin van de romantische relatie van de twee tieners lijkt te tonen, iets waar in de loop van het eerste seizoen sterk naar wordt gehint, maar nooit helemaal tot een climax komt. Waarom Netflix deze scène dan ook uit het seizoen heeft geknipt, is niet helemaal duidelijk, maar die-hard fans zullen de beelden zeker en vast weten te smaken.

Seizoen 2 in 2023

Netflix bevestigde onlangs dat het tweede seizoen van de LGBTQ+-reeks 'Heartstopper' ergens in 2023 zal worden uitgebracht. Het nieuwe seizoen moet een aantal nieuwe personages introduceren in het verhaal zoals de vader en oudere broer van hoofdrolspeler Nick Nelson (Kit Connor).

Bekijk de verwijderde scène van 'Heartstopper' hier:

Over dit personage gaat 'Bridgerton' seizoen 4

Chelsy Vanlerberghe-23 juli 2024 om 13:43

Geachte edele lezer, deze auteur heeft vernomen dat Benedict Bridgerton de nieuwste huwelijkskandidaat is voor het aankomende seizoen.

Netflix heeft zojuist het vierde seizoen van 'Bridgerton' aangekondigd. Het nieuwe seizoen van de populaire serie zal draaien om het liefdesleven van niemand minder dan Benedict Bridgerton.

In het vierde seizoen wordt de focus verlegd naar de free-spirited tweede zoon, Benedict Bridgerton, gespeeld door Luke Thompson. Ondanks dat zowel zijn oudere als jongere broers inmiddels getrouwd zijn, is Benedict terughoudend in de liefde. Dat verandert echter wanneer hij de mysterieuze ‘Lady in Silver’ ontmoet tijdens het extravagante gemaskerde bal van zijn moeder.

Het is nog niet duidelijk wanneer het nieuwe seizoen zal uitkomen. Maar dat het weer een meeslepend seizoen wordt, staat buiten kijf. Houd je waaier alvast paraat!

De trailer voor 'Emily in Paris' seizoen 4 est arrivé!

Chelsy Vanlerberghe-22 juli 2024 om 13:06

C'est arrivé! Netflix heeft net de langverwachte trailer van het 4de seizoen van 'Emily in Paris' gedropt. Het belooft weer een seizoen boordevol romantiek, drama en uiteraard 'haute couture' te worden.

Na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriel’s mislukte bruiloft is Emily van slag. Ze bevindt zich in een emotionele rollercoaster, want ze voelt iets voor twee mannen: Gabriel, die nu vader wordt, en Alfie, wiens ergste nachtmerries werkelijkheid lijken te worden.

Op werkgebied moet Sylvia een lastig dilemma onder ogen zien in het belang van haar huwelijk, terwijl het team van Agence Grateau worstelt met personeelsproblemen. Ondertussen bereiden Mindy en haar band zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar hun geld raakt snel op.

En de chemie tussen Emily en Gabriel? Die bereikt nieuwe hoogtes wanneer ze samen aan een Michelinsterproject werken. Maar natuurlijk dreigen geheimen weer roet in het eten te gooien..

Dus, duid het alvast aan in je agenda: deel 1 gaat op 15 augustus in première, gevolgd door deel 2 op 12 september.

Ontdek meer