Netflix zet verwijderde scène uit 'Heartstopper' online

Nico De Greef-31 december 2022 om 21:28

Netflix heeft op oudejaarsavond fans van 'Heartstopper' verrast met nog nooit eerder vertoonde beelden van het eerste seizoen van de reeks. De verwijderde scène toont een vertederend moment van de vriendschap tussen de personages Tao (William Gao) en Elle (Yasmin Finney).

Fans van de tienerreeks 'Heartstopper' moeten nog tot 2023 wachten op nieuwe afleveringen, maar dat betekent niet dat de streamer de fans al die tijd in de kou laat staan: op oudejaarsavond verraste Netflix kijkers door enkele nog nooit eerder vertoonde beelden uit eerste seizoen online te gooien.

In de clip zien we de personages Tao en Elle, tijdens een logeerpartijtje, een intiem moment met elkaar delen en elkaar knuffelen. De scène is belangrijk omdat de beelden het begin van de romantische relatie van de twee tieners lijkt te tonen, iets waar in de loop van het eerste seizoen sterk naar wordt gehint, maar nooit helemaal tot een climax komt. Waarom Netflix deze scène dan ook uit het seizoen heeft geknipt, is niet helemaal duidelijk, maar die-hard fans zullen de beelden zeker en vast weten te smaken.

Seizoen 2 in 2023

Netflix bevestigde onlangs dat het tweede seizoen van de LGBTQ+-reeks 'Heartstopper' ergens in 2023 zal worden uitgebracht. Het nieuwe seizoen moet een aantal nieuwe personages introduceren in het verhaal zoals de vader en oudere broer van hoofdrolspeler Nick Nelson (Kit Connor).

Bekijk de verwijderde scène van 'Heartstopper' hier:

Laura Tesoro krijgt eigen documentaire

Karen Luiken-21 oktober 2024 om 06:31

Laura Tesoro gaat haar fans een eerlijk inkijkje geven in de weg die ze moet bewandelen om haar muzikale droom te realiseren. Hoe? Met de gloednieuwe documentaire ‘Meer dan een droom’, die vanaf morgen exclusief te zien zal zijn op VTM GO.

Laura heeft in de afgelopen jaren veel meegemaakt. Ze werd tweede in ‘The Voice van Vlaanderen’, deed mee aan het Eurovisiesongfestival en schitterde in verschillende televisieprogramma’s zoals ‘Liefde Voor Muziek’, ‘Tien Om Te Zien’ en ‘The Voice Kids’. Maar naast dit drukke bestaan blijft er toch één ding altijd prioriteit voor Laura, en dat is muziek.

In 2024 besloot Laura alles uit de kast te halen en zich volop te focussen op muziek. Dat neemt heel veel ups met zich mee, maar ook downs. In haar nieuwe docu laat ze zowel de mooie als mindere kant van haar wereldje zien.

“Ik ben op een punt in mijn carrière beland waar televisie maken mijn beroep is en inkomsten genereert, maar muziek blijft mijn grootste passie”, aldus Laura. “Het wordt steeds moeilijker om je brood te verdienen met muziek en ik vind dat daar opvallend weinig over gepraat wordt. Met deze documentaire wil ik dat taboe doorbreken en laten zien hoe hard en uitdagend, maar ook hoe prachtig de muziekindustrie kan zijn. ‘Meer dan een droom’ toont hoe moeilijk het soms kan zijn om je droom te realiseren en hoe je daar met veel toewijding en doorzettingskracht toch voor kan blijven vechten.”

ZIEN: Audélia openhartig over gendertransitie in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 09:43

In de nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian' deelt Audélia haar verhaal met 'Barbs'. Ze vertelt openhartige over de uitdagingen die een gendertransitie met zich meebrengt. “Het is soms veel, heel dit traject", zegt ze. “Mijn transitie moet volledig gepland worden. Je moet rekening houden met je school, vakantie, werk. Het is veel om je mee bezig te houden.”

'Kotmadam Sarafian', elke dinsdag om 20:40 uur bij VTM en op VTM GO.

Ontdek meer