VTM introduceert nieuwe zender

Dieter Blarinckx-31 december 2022 om 11:15

Groot nieuws uit het Vlaamse medialandschap want DPG Media, het moederbedrijf achter VTM, heeft aangekondigd dat VTM Kids zal verdwijnen. In de plaats komt er VTM Non-Stop Dokters.

Vanaf 9 januari zal de nieuwe zender te zien zijn in de plaats van VTM Kids. Het ganse aanbod van de jongerenzender zal exclusief verhuizen naar VTM GO.

Op VTM Non-Stop Dokters zullen reeksen te zien zijn waarin dokters en of ziekenhuizen centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan 'The Good Doctor', 'House M.D.', 'All Saints', 'The Flying Doctors', 'Spoed' en vele anderen zullen dag en nacht, de klok rond dus, op de zender te zien zijn.

Victoria Justice breekt stilte over Dan Schneider

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 11:20

Victoria Justice heeft voor het eerst gereageerd op de beschuldigingen tegen Nickelodeon-producer Dan Schneider. Hij kwam onder vuur te liggen na de docuserie 'Quiet on Set', waarin voormalige kindacteurs en werknemers hem beschuldigen van het creëren van een giftige werksfeer en van misbruik.

"Ik zou zeggen dat ik zeker een van de mensen op die lijst ben", zei Justice, verwijzend naar de mensen waarvan Schneider zei dat hij hen excuses verschuldigd was in zijn reactievideo. De actrice was één van zijn grootste sterren, met een hoofdrol als Tori in Victorious en als Lola in Zoey101. Ze onthulde dat haar tijd met Schneider, die beide series creëerde, niet perfect was, maar dat het over het algemeen wel positief was.

"Iets dat heel duidelijk was in de documentaire is dat Dan een heel groot ego had", vertelde de actrice aan Marie Claire. "En soms vertroebelde dat ego zijn oordeel en beïnvloedde het de manier waarop hij mensen behandelde, en er waren momenten waarop ik het gevoel had dat ik oneerlijk werd behandeld." Ze legde uit dat ze negatief behandeld werd, maar dat het nooit iets seksueels van aard was. De dubbelzinnige opmerkingen en seksuele grappen die Dan Schneider in de kindershows stopte, beschrijft ze als 'smakeloos'

"Ik keur geen van zijn gedrag goed", legde ze uit. "Uiteindelijk is mijn relatie met Dan een zeer complexe: ik ontmoette hem toen ik 12 jaar oud was, en hij is degene die me deze grote kans heeft gegeven. Hij heeft mijn leven volledig veranderd. Waarschijnlijk zou ik hier vandaag niet zijn waar ik ben als het niet voor hem was, en omdat hij iets in mij zag. Daar zal ik altijd dankbaar voor zijn."

Sinds de release van 'Quiet on Set' heeft Schneider juridische stappen ondernomen en een lasterzaak aangespannen tegen de producenten van de documentaire. Hij beweert dat ze hem ten onrechte afbeelden als een seksueel misbruiker van de kindacteurs van Nickelodeon en een verkeerd beeld van hem hebben gecreëerd door een "manipulatieve mix van editing, speech en beeldmateriaal."

Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Meer lezen? Dat kan hier.

Tinne Oltmans en Danny Dorland worden droomkoppel in hitmusical 'Grease'!

Simon Smetryns-16 mei 2024 om 11:16- Foto:

Raf Thomas Studios

Tinne Oltmans en Danny Dorland schitteren dit najaar als Sandy en Danny in de populaire musical 'Grease'. Vanaf 12 september 2024 kunnen fans terecht in Antwerpen (Stadsschouwburg), Gent (Capitole) en Hasselt (Trixxo) voor een nieuwe, frisse versie van deze tijdloze klassieker.

Naast Oltmans en Dorland, zijn ook Lauren De Ruyck (Rizzo), Pieter Casteleyn (Kenickie), Ruth Beeckmans (Miss Lynch) en Thomas Van Goethem (Vince Fontaine) te zien in de hoofdcast. De musical belooft een ongekende dosis energie, nostalgie en onvergetelijke liedjes, perfect voor jong en oud.

Albert Verlinde, in samenwerking met Senf Theaterpartners, JK Theater en House of Entertainment, brengt deze swingende productie op de planken.

Musicalfan? Dan wil je deze meeslepende feelgood klassieker waarschijnlijk niet missen. Tickets bestellen kan via greasemusical.be.

Raf Thomas Studios

Ontdek meer