VTM introduceert nieuwe zender

Dieter Blarinckx-31 december 2022 om 11:15

Groot nieuws uit het Vlaamse medialandschap want DPG Media, het moederbedrijf achter VTM, heeft aangekondigd dat VTM Kids zal verdwijnen. In de plaats komt er VTM Non-Stop Dokters.

Vanaf 9 januari zal de nieuwe zender te zien zijn in de plaats van VTM Kids. Het ganse aanbod van de jongerenzender zal exclusief verhuizen naar VTM GO.

Op VTM Non-Stop Dokters zullen reeksen te zien zijn waarin dokters en of ziekenhuizen centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan 'The Good Doctor', 'House M.D.', 'All Saints', 'The Flying Doctors', 'Spoed' en vele anderen zullen dag en nacht, de klok rond dus, op de zender te zien zijn.

Joost Klein eist meer getuigen in zaak songfestival

Karen Luiken-28 mei 2024 om 07:20

Joost Klein eist dat er meer Nederlandse getuigen worden gehoord in de zaak rondom het songfestival. De Nederlandse zanger zou eigenlijk begin juni voor de Zweedse rechter moeten verschijnen, maar door zijn verzoek moet de zaak nu worden uitgesteld.

Naast het horen van meer getuigen hebben Joost en zijn advocaat ook nog een andere eis. Ze willen dat de verhoren niet in Zweden, maar in Nederland plaatsvinden. Het kan maanden duren voor zo’n verzoek geaccepteerd wordt.

De zaak gaat over een incident dat plaatsvond vlak voor de finale van het songfestival. Joost zou een cameravrouw hebben bedreigd nadat hij meerdere malen had gevraagd of ze wilde stoppen met filmen. Er zou daarbij geen fysiek contact zijn geweest. Joost werd na het incident gediskwalificeerd voor het songfestival.

'Bridgerton'-actrice brak arm op set

Karen Luiken-28 mei 2024 om 06:51

Het is je misschien niet opgevallen, maar actrice Claudia Jessie heeft het derde seizoen van ‘Bridgerton’ rondgelopen met een gebroken arm. Om de verwonding te verdoezelen, heeft de productie van de serie speciale kostuumaanpassingen gedaan.

In een interview vertelt Claudia, die Eloise Bridgerton speelt in de serie, hoe het ongeluk gebeurde. “Ik maakte een hoge trap. De omtrek van de jurk die ik aan had, hield op een gegeven moment op. Dus toen ik mijn been omhoog deed, werd ik door de jurk beperkt en viel ik om.”

De actrice kwam op haar pols terecht en dacht in eerste instantie dat de verwondingen wel meevielen. Maar daar kwam ze later op terug toen bleek dat haar pols gebroken was. “Het is fijn dat we medici klaar hebben staan voor idioten zoals ik.”

Om de opnames van het derde seizoen gewoon door te laten gaan en de gebroken arm niet te veel op te laten vallen, kreeg Claudia speciale handmoffen aan. Die worden normaal gesproken vooral in de winter gedragen, maar speciaal voor het personage Eloise werden er handwarmers ontworpen die ook in de zomer geschikt zijn. “We hebben het zelf verzonnen. We hadden zoiets van: we maken gewoon een zomermof.”

Ontdek meer