VTM introduceert nieuwe zender

Dieter Blarinckx-31 december 2022 om 11:15

Groot nieuws uit het Vlaamse medialandschap want DPG Media, het moederbedrijf achter VTM, heeft aangekondigd dat VTM Kids zal verdwijnen. In de plaats komt er VTM Non-Stop Dokters.

Vanaf 9 januari zal de nieuwe zender te zien zijn in de plaats van VTM Kids. Het ganse aanbod van de jongerenzender zal exclusief verhuizen naar VTM GO.

Op VTM Non-Stop Dokters zullen reeksen te zien zijn waarin dokters en of ziekenhuizen centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan 'The Good Doctor', 'House M.D.', 'All Saints', 'The Flying Doctors', 'Spoed' en vele anderen zullen dag en nacht, de klok rond dus, op de zender te zien zijn.

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer