Streamingtip: 'Gannibal' op Disney+

Dieter Blarinckx-31 december 2022 om 11:07

Ben je nog op zoek naar een spannende serie voor tijdens deze donkere en regenachtige dagen? Dan is de mysterieuze horrorserie 'Gannibal' misschien wel iets voor jou!

Na het veroorzaken van een groot incident neemt politieagent Daigo Agawa zijn vrouw en dochter mee naar het afgelegen dorp Kuge. Het lijkt de perfecte plek om bij te komen, ondanks de mysterieuze verdwijning van de vorige agent die daar was gestationeerd…

Op een dag wordt het lichaam van een oude vrouw gevonden op de berg. De familie Goto zegt dat ze is aangevallen door een beer, maar Daigo ziet een menselijke beet. Het wordt al snel duidelijk dat niet alles is wat het lijkt in het dorp…

Check hieronder de trailer en stream de eerste twee afleveringen nu via Disney+:

Derde seizoen 'Heartstopper' krijgt er nieuw gezicht bij

Karen Luiken-28 november 2023 om 14:46

Het derde seizoen van ‘Heartstopper’ krijgt er een nieuw gezicht bij. Acteur Darragh Hand neemt de rol van Michael Holden op zich.

Het derde seizoen is net als de eerdere twee seizoenen gebaseerd op een boek van Alice Oseman. In één van die boeken komt de naam Michael Holden voor, een personage dat zijn opwachting maakt in het derde seizoen van de serie. Michael is een vriend van Tori, de oudere zus van Charlie. De rol wordt gespeeld door Darragh Hand. Je zou hem kunnen kennen van ‘Grace’ en ‘Silent Witness’.

“Michael is een eigenzinnige, excentrieke optimist met een zonnig karakter”, zegt auteur Alice Oseman. “Het was een uitdaging om iemand te vinden die overeenkwam met Michael uit de boeken. Maar toen kwam Darragh langs en hij verwarmde ons hart en maakte ons aan het lachen. Ik kan niet wachten tot jullie Michael in het derde seizoen kunnen ontmoeten!”

Zien: nieuwe beelden van concertfilm Beyoncé

Karen Luiken-26 november 2023 om 08:22

Fans moeten nog een paar dagen geduld hebben voor de concertfilm ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’. Op 1 december verschijnt het pareltje op het witte doek. Heb je écht geen geduld meer? Hopelijk kun je even teren op de spiksplinternieuwe trailer die deze week is gedeeld.

In ‘Renaissance: A Film By Beyoncé’ wordt het volledige traject van de ‘Renaissance’-tour belicht, van het prille begin tot de opening in Stockholm, Zweden en de finale in Kansas City. De film onthult Beyoncé's intentie, harde werk en betrokkenheid bij elk aspect van de productie, haar creatieve genie en haar vastberadenheid om een blijvende erfenis te creëren en haar ambacht tot in de perfectie te beheersen. Maar de film geeft ook een exclusief kijkje in het privéleven van Queen B, zo blijkt uit de trailer. De kinderen van de zangeres komen ook in de film voor.

De concertfilm is vanaf 1 december twee weken lang in alle Belgische bioscopen van Kinepolis te zien.

Ontdek meer