Andrew Tate in Roemeense gevangenis door mensenhandel

Dieter Blarinckx-31 december 2022 om 10:56

De megacontroversiële influencer Andrew Tate zit vast achter de tralies in Roemenië. Hij werd gevangengenomen op verdenking van mensenhandel, verkrachting en georganiseerde misdaad.

De 36-jarige Amerikaans/Britse online persoonlijkheid werd samen met drie andere mannen opgepakt. Hun aanhouding is nu ook met 30 dagen verlengd. Al sinds april loopt er een onderzoek naar Tate en al zijn misdrijven. Die zouden allemaal gepleegd zijn in Roemenië, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Volgens het Roemeense gerecht zijn momenteel zes slachtoffers van seksuele uitbuiting geïdentificeerd. Er zou ook sprake zijn van verkrachting van de slachtoffers.

Andrew Tate zelf kwam de laatste dagen weer eens in de spotlights te staan door zijn online vete met Greta Thunberg:

"Ik heb 33 wagens, waaronder een Bugatti en twee Ferrari's. Als je me je e-mailadres bezorgt, stuur ik je een lijst op van de volledige collectie en een overzicht van hoeveel ze precies uitstoten", schreef hij.

Thunberg reageerde: "Ja, laat het me alstublieft weten via smalldickenergy@getalife.com", schreef ze op Twitter. "Small dick energy" wordt vaak al lachend gebruikt als verklaringen voor vulgaire of controversiële uitspraken van mannen: als compensatie voor een klein geslachtsdeel! :D

'Stranger Things'-ster Finn Wolfhard kampte met paniekaanvallen

Karen Luiken-03 februari 2023 om 07:17

Finn Wolfhard heeft als tiener gekampt met paniekaanvallen. Soms op de set van 'Stranger Things', soms ergens anders. Dat onthult hij in een interview met GQ.

De acteur was vijftien of zestien jaar oud toen de paniekaanvallen voor het eerst voorkwamen. “Ik heb er nooit over gepraat, omdat mijn carrière zo goed ging. Er was geen tijd voor, of we hadden het gevoel dat er geen tijd voor was”, vertelt Finn.

Iedereen dacht volgens hem dat het goed met hem ging. “Maar in werkelijkheid was ik mezelf aan het ontwikkelen en gebeurden er allerlei dingen in mijn hersenen. Er vormden zich angsten en dingen waarvan ik niet wist hoe ik ermee om moest gaan.”

Finn heeft ook een keer een paniekaanval op de set van ‘Stranger Things’ gehad. Hij was toen aan het filmen met zijn collega’s Gaten Matarazzo en Caleb McLaughlin. Showrunners Matt en Ross Duffer stopten de opnames destijds direct, waarna Finn een knuffel kreeg van zijn collega’s. “Gaten en Caleb, wij zijn voor het leven. Verbonden voor het leven”, zegt Finn. “Zij weten hoe het is.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Ontdek meer