Andrew Tate in Roemeense gevangenis door mensenhandel

Dieter Blarinckx-31 december 2022 om 10:56

De megacontroversiële influencer Andrew Tate zit vast achter de tralies in Roemenië. Hij werd gevangengenomen op verdenking van mensenhandel, verkrachting en georganiseerde misdaad.

De 36-jarige Amerikaans/Britse online persoonlijkheid werd samen met drie andere mannen opgepakt. Hun aanhouding is nu ook met 30 dagen verlengd. Al sinds april loopt er een onderzoek naar Tate en al zijn misdrijven. Die zouden allemaal gepleegd zijn in Roemenië, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Volgens het Roemeense gerecht zijn momenteel zes slachtoffers van seksuele uitbuiting geïdentificeerd. Er zou ook sprake zijn van verkrachting van de slachtoffers.

Andrew Tate zelf kwam de laatste dagen weer eens in de spotlights te staan door zijn online vete met Greta Thunberg:

"Ik heb 33 wagens, waaronder een Bugatti en twee Ferrari's. Als je me je e-mailadres bezorgt, stuur ik je een lijst op van de volledige collectie en een overzicht van hoeveel ze precies uitstoten", schreef hij.

Thunberg reageerde: "Ja, laat het me alstublieft weten via smalldickenergy@getalife.com", schreef ze op Twitter. "Small dick energy" wordt vaak al lachend gebruikt als verklaringen voor vulgaire of controversiële uitspraken van mannen: als compensatie voor een klein geslachtsdeel! :D

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer