Remco Evenepoel uitgeroepen tot Belg van het Jaar 2022

Dieter Blarinckx-31 december 2022 om 10:49

De kogel is door de kerk. De 22-jarige Remco Evenepoel werd gisteren uitgeroepen tot Belg van het Jaar 2022! Dat werd bekendgemaakt door HLN en VTM Nieuws.

Lezers en kijkers van HLN en VTM konden de voorbije dagen stemmen op de Belg van het Jaar. En meer dan 27.000 Vlamingen brachten hun stem uit. Het was niet echt een grote verrassing, want wielrenner Remco Evenepoel ging - net zoals op het WK - met de eerste plaats lopen.

Proficiat Remco!

Man overleden bij Nederlands festival Wildeburg

Karen Luiken-18 juli 2024 om 06:21- Foto:

Photo by Mat Napo on Unsplash

Een 34-jarige man is overleden bij het Nederlandse festival Wildeburg. Zijn lichaam werd woensdag gevonden nadat hij in de nacht van zaterdag op zondag vermist raakte.

In een bericht op Facebook schrijft de organisatie van Wildeburg dat de man ergens in de nacht van zaterdag op zondag ‘in mogelijk verwarde toestand’ het festivalterrein in Kraggenburg verliet. De politie heeft samen met de brandweer en speurhonden naar hem gezocht, maar zijn lichaam werd pas woensdag gevonden. Dat gebeurde in het gras in de buurt van het festivalterrein.

“We zijn diep geraakt en intens verdrietig door zijn dood”, schrijft de organisatie van Wildeburg. “Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de familie en vrienden.”

Joe Jonas brengt binnenkort soloalbum uit

Karen Luiken-18 juli 2024 om 06:11

Joe Jonas gaat zijn muzikale repertoire uitbreiden met een eigen album. Via Instagram maakt hij bekend dat hij dit najaar de soloplaat ‘Music For People Who Believe In Love’ uitbrengt.

De zanger schrijft dat het album een plaat is van dankbaarheid, hoop en liefde. “De liedjes reflecteren op mijn leven vanuit vogelperspectief en erkennen alle zegeningen om me heen”, aldus Joe. “Dit album gaat over ervaringen van het vaderschap, het zijn van een vriend en het geluk dat ik heb gevonden door te doen waar ik van houd. Ik ben heel blij dat ik de wereld rond mag reizen en mensen mag ontmoeten met mijn muziek, maar ook dat ik de meest getalenteerde muzikanten, songwriters en producers heb mogen ontmoeten voor dit project.”

‘Music For People Who Believe In Love’ verschijnt op 18 oktober.

Ontdek meer