Dit zijn de goede voornemens van Miley Cyrus

Karen Luiken-31 december 2022 om 08:23

Miley Cyrus wil in het nieuwe jaar wat dingen aan zichzelf gaan veranderen. In een clip die People in handen heeft, onthult de zangeres een aantal van haar goede voornemens van 2023.

“Ik ben soms geen goede luisteraar”, zegt Miley. “Ik denk dat mijn goede voornemen zou zijn om niet alleen naar mezelf te luisteren, maar ook naar anderen.”

De zangeres is inmiddels de dertig gepasseerd en laat daarmee niet alleen haar twintiger jaren achter zich, maar ook haar wilde gedrag. “Op de een of andere manier ben ik totaal anders, maar eigenlijk ben ik ook precies hetzelfde.”

Nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' moet op je watch-list

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:12

Een sterrencast, een goed verhaal en heel veel drama. De nieuwe Netflix-film 'Leave The World Behind' heeft het allemaal.

Het verhaal gaat over Amanda en haar man Clay die een weekend in een luxe vakantiehuis in de bossen verblijven. Hun romantische tripje begint goed, maar eindigt in een nachtmerrie als twee wildvreemden voor de deur staan. Ze zijn op zoek naar een schuilplaats omdat – zo beweren ze – de wereld is platgelegd door cyberaanvallen. Kunnen de twee families samen iets bedenken om de apocalyptische ramp te overleven?

De hoofdrollen worden gespeeld door Julia Roberts, Mahershala Ali, Kevin Bacon en Ethan Hawke. Deze week is de trailer van de film verschenen. Je bekijkt 'm hieronder.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer