Komen er meer spin-offs van 'Game of Thrones'?

Karen Luiken-31 december 2022 om 08:20

Het blijft mogelijk niet alleen bij de succesvolle ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’. Auteur George R.R. Martin. schrijft in zijn blog dat er meerdere spin-offs op de plank liggen.

De auteur heeft het in zijn blog over de toekomst van de ‘Game of Thrones’-franchise. Hij zegt dat hij momenteel aan het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ werkt, maar dat er daarnaast ook andere spin-offprojecten in ontwikkeling zijn.

“Sommige daarvan gaan sneller dan de andere”, zegt George. “Er is nog geen groen licht gekregen, maar we hopen dat dit binnenkort zal veranderen. Een paar projecten zijn op de plank gelegd, maar ze zijn nog niet van de baan. Je kunt iets net zo gemakkelijk van de plank halen als op de plank leggen.”

Deze actrice speelt hoofdrol in live action-versie 'Moana'

Karen Luiken-13 juni 2024 om 08:05

De nieuwe Moana is bekend. Na een lange zoektocht brengt Disney nu naar buiten dat Catherine Laga’aia de hoofdrol zal spelen in de live action-versie van de animatiefilm.

Catherine is zeventien jaar oud en komt uit Australië. “Ik ben heel blij dat ik dit personage mag omarmen, want Moana is een van mijn favorieten”, zegt ze in een verklaring. “Mijn grootvader komt uit Fa’aala’, Palauli, in Savai’i. En mijn grootmoeder komt uit Leulumoega Tuai op het hoofdeiland ‘Upolu in Samoa. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om Samoa en alle Pacifische eilandbewoners te eren en om jonge meisjes te vertegenwoordigen die op mij lijken.”

De actrice sluit zich aan bij Dwayne Johnson, die de rol van Maui op zich neemt. Andere acteurs die in ‘Moana’ te zien zullen zijn, zijn John Tui als Moana’s vader, Frankie Adams als Moana’s moeder en Rena Owen als Gramma Tala.

Kevin Jonas onder het mes voor huidkanker

Karen Luiken-13 juni 2024 om 05:52

Kevin Jonas is onlangs onder het mes gegaan voor huidkanker. Een moedervlek op zijn gezicht bleek een basaalcelcarcinoom te zijn.

De zanger maakt het nieuws bekend via Instagram, waar hij een video deelt van voor en na de operatie. “Vandaag laat ik een basaalcercarinoom van mijn hoofd verwijderen”, aldus Kevin. “Het is een klein huidkankermannetje dat is gaan groeien en nu moet ik geopereerd worden om het te laten verwijderen.”

Na de operatie mocht Kevin weer naar huis om de wond te laten herstellen. “Zorg ervoor dat je je moedervlekken laat checken”, waarschuwt hij zijn volgers.

Ontdek meer