Komen er meer spin-offs van 'Game of Thrones'?

Karen Luiken-31 december 2022 om 08:20

Het blijft mogelijk niet alleen bij de succesvolle ‘Game of Thrones’-prequel ‘House of the Dragon’. Auteur George R.R. Martin. schrijft in zijn blog dat er meerdere spin-offs op de plank liggen.

De auteur heeft het in zijn blog over de toekomst van de ‘Game of Thrones’-franchise. Hij zegt dat hij momenteel aan het tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ werkt, maar dat er daarnaast ook andere spin-offprojecten in ontwikkeling zijn.

“Sommige daarvan gaan sneller dan de andere”, zegt George. “Er is nog geen groen licht gekregen, maar we hopen dat dit binnenkort zal veranderen. Een paar projecten zijn op de plank gelegd, maar ze zijn nog niet van de baan. Je kunt iets net zo gemakkelijk van de plank halen als op de plank leggen.”

Jason keert weer terug in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:39

Na drie spannende en eenzame dagen vol onzekerheid mag Jason nu eindelijk terugkeren in het ‘Big Brother’-huis. Inclusief een aantal geheimen op zak, want wat de anderen niet weten, is dat hij de rest al die tijd constant in de gaten heeft kunnen houden. Wat zal hij doen met al die informatie? “Ik weet nu het meest van het huis en ik weet niet of dat voordelig of nadelig is”, zegt hij in onderstaande preview.

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Ontdek meer